Kurator spoleczny
Re: Kurator spoleczny
praca kuratora społecznego to tyranie dla kuratora zawodowego, praca może i daje satysfakcję, pieniędzy żadnych, jeszcze dopłacam do benzyny, bo mam daleki rejon. Bardzo chciałam być kuratorem a teraz tak samo bardzo rozczarowałam się tą pracą...smutne, ale nie chcę być niewolnikiem...
Zapamiętajcie, bo mylicie pojęcia, kurator społeczny pełni funkcję społeczną, tu nie ma umowy o pracę ! W sądzie rodzinnym dla nieletnich jest najwięcej pracy i papierkowej roboty. Przy 10 nadzorach rodzinnych wykonujesz pracę dla kuratora zawodowego który bierze za to dużą kasę, a ty nic z tego nie masz, najwyżej zwrot kosztów paliwa, 38zł od jednego nadzoru. Zastanówcie się czy chcecie tyrać za darmo, i nie mówcie że pieniądze nie są ważne bo w to nie uwierzę. Pozdrawiam.
Bardzo proszę o przysłanie mi ( [email protected]) przykładowych wzorów wypisanych sprawozdań, ale nie z nadzoru, a z odbytego kontaktu rodzica z dzieckiem w obecności kuratora.
Z góry wielkie dzięki.
Z góry wielkie dzięki.
Czy po złożeniu odpowiednich wniosków jest jakś rozmowa z kandydatem , gdzie trzeba wykazać się m.in. znajomością prawą? I co poczytać , jakie informacje z jakich ustaw są najistotniejsze?
Witam, proszę o przesłanie wzoru sprawozdania zzakończenia krateli
Słuchajcie drodzy społeczni. Mam trzech dozorowanych , ale cztery sprawy, bo jeden ma dwie. Zapłacą mi za trzy , czy za cztery ?
Oprócz Kurator spoleczny - Wzory pism przeczytaj również:
kontrakt socjalny w projekcie systemowym
podanie o podwyżkę
PILNE! zawiadomienie
kontrakt socjalny
wzór podania o przyznanie zasiłku z OPS
PEFRON
pozew o zmniejszenie alimentów na dziecko
odmowa umorzenia długu
pismo do Prokuratora o skierowanie na przymusowe leczenie psychiatryczne
wzór postanowienia do ROPS-u
WZORY DOKUMENTÓW