liczba dłuzników, sprawozdanie

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
Marlenka1234
Referent
Zajmuję się: FA/SW/SR
Kontakt:

liczba dłuzników, sprawozdanie

Post autor: Marlenka1234 »

mam pytanko odnosnie liczby dłużników tabela F w sprawozdaniu, tzn co tam wpisujecie, wszystkich czy tylko tych co pobieraja FA?
Awatar użytkownika
Ewela77
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: liczba dłuzników, sprawozdanie

Post autor: Ewela77 »

ja tylko tych co pobierają fa i tych co do których otrzymałam wniosek o podjęcie działań z innych gmin :)
Po prostu nie lubię być sztucznie miła ..
Marlenka1234
Referent
Kontakt:

hmm, ja zawsze podawalam wszystkich i teraz nie wiem czy to zmieniac...czy zaraz beda dzwonic...a jak tylko tych co pobieraja to wtedy w pozycji dotyczacej podjecia dzialan to samo wezwanie oznacza podjecie działan i tam wpisujemy?
Awatar użytkownika
Ewela77
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Ewela77 »

ja w tym kwartale też miałam wątpliwość co do wykazywanej liczby dłużników bo system zawyża mi liczbę, ale doszłam do wniosku skoro od lat tak wykazuje to tak popozostawiam. Nie wiem czy ta statystyka (dot. dłużników) była jakoś szczególnie ważna :)
Po prostu nie lubię być sztucznie miła ..
Marlenka1234
Referent
Kontakt:

to chyba zostawie tak jak do tej pory robilam :) choc nie wiem czy dobrze ale sa podzielone zdania na ten temat :) ale wezwanie juz mozna uznac jako podjęte działanie?
marta20
Praktykant
Zajmuję się: PS FA KRD PC GKRPA
Kontakt:

Post autor: marta20 »

Ja podaje wszystkich co sa mojej gminie . Tak mi program generuje. nigdzie nie ma jasnych konkretnych wytycznycch
Gopsiara6
Stażysta
Zajmuję się: ŚR/FA/CP
Kontakt:

Post autor: Gopsiara6 »

Marlenka1234 pisze:to chyba zostawie tak jak do tej pory robilam :) choc nie wiem czy dobrze ale sa podzielone zdania na ten temat :) ale wezwanie juz mozna uznac jako podjęte działanie?
Ja wezwania nie liczę jako działanie, tak mi zostało przekazane, albo w wyjaśnieniach tak było, już nie pamiętam.
Dłużników wykazuję tych dla których jestem OWD tylko, których wierzycielki biorą obecnie świadczenie z FA.
Ale też mam co kwartał z tym problem ogólnie....
kasia7
Starszy referent
Zajmuję się: świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, 500+
Kontakt:

Post autor: kasia7 »

ja też wykazuję tylko tych dłużników co w danym okresie zasiłkowym dostałam wnioski o podjęcie działań, gdzieś taka kiedyś była informacja
ODPOWIEDZ