listy i decyzje do zarządcy - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 14 lut 2014, 13:29

czy Wy też wysyłacie co miesiąc kopię listy wypłat do danego zarządcy? bo rozumiem,że decyzje tak, ale listy???moja poprzedniczka tak robiła a ja się teraz zastanawiam czy tak powinno być....jak Wy robicie?
~danka

Napisano: 14 lut 2014, 13:52

oczywiście, wysyłam decyzję i listę wypłat do poszczególnych zarządców.
~Krystyna

Napisano: 14 lut 2014, 21:13

też wysyłam,
musi wiedzieć za ile osób i w jakich kwotach dostaje przekaz,
gdy idzie po 5 osób do jednego zarządcy może by i sobie wyliczył, ale jak do zarządcy idzie przekaz za 200 osób, to miałby trudniej... hi

wysyłam decyzje do zarządcy, ale tylko pierwszą stronę, bo na drugiej stronie mam załącznik stanowiący wyliczenie dodatku mieszkaniowego, i tego do zarządcy nie wysyłam
~gorzatka

Napisano: 14 lut 2014, 22:11

Listy wypłat wysyłam tylko do zarządców mających dużo lokatorów, a do pozostałych same decyzje.
~K

Napisano: 22 mar 2016, 18:19

A ja nie wyslalam decyzji do zarządcy który dowiedział się o pobieranym dodatku najemcy pan powiedział że podejmie w tym kierunku odpowiednie działania wobec mojej osoby z uwagi na brak informacji. Jakie nieprzyjemności z tego tytułu poniose
Lidia

Napisano: 22 mar 2016, 21:16

To sprawa wewnętrzna, należąca do kompetencji kierownictwa jednostki.
Wykroczenie przeciw przepisom prawa bezdyskusyjne, choć dyskusyjne mogą być praktyczne skutki, w szczególności problemy zarządcy.
PCW
VIP
Od: 14 kwie 2014, 7:31
Zajmuję się:

Napisano: 29 mar 2016, 14:07

Umowa najmu była sfałszowana i dlatego zarzadca jest mocno zdenerwowany Kontaktowalam sie z prawniczka i kazała mi zgłosic sprawe do prokuratury i natychmiast zakonczyc obecny dodatek.
Lidia

Napisano: 29 mar 2016, 20:02

Popieram prawniczkę i wcale nie dziwię się zdenerwowaniu zarządcy. Sprawa w ogóle niesłychana, dziwna i jakby „śmierdząca”.
PCW
VIP
Od: 14 kwie 2014, 7:31
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x