Dzien dobry
Mam pytanie, ćzy ktos posiada program, który by był przeznaczony do obsługi tylko i wyłącznie dodatku energetycznego bez dodatku mieszkaniowego. Prosze o informacje i kontakt. Miłego dnia LECH
Rozumię, że wszysczy pracują na zakładakch dodanych do programów do dodatków mieszkaniowych. Liczyłem, że ktoś pomoże i może gdzies taki program funkcjonuje.
Rozumię, że wszysczy pracują na zakładakch dodanych do programów do dodatków mieszkaniowych. Liczyłem, że ktoś pomoże i może gdzies taki program funkcjonuje.
Przeważnie programy obsługujące urzędy składają się z modułów, np. moduł kadry, moduł finanse, moduł dodatki mieszkaniowe, moduł dodatki energetyczne. Możesz sobie zamówić taki moduł z obojętnie jakiej firmy.
Do ~dorota
Czy mogłabyś (bardzo proszę) podać nazwę programu lub podać jakis namiar, kontakt, byłbym zobowiązany. Firma, która stworzyła program Cheops (a do takiego nas się nakłania bez naszej opinii jakiejkolwiek) nie widzi mozliwości posługiwania sie tym programem tylko do dodatku energetycznego, a przecież inne miesiące rozpoczęcia świadczenia w dodatkach mieszkaniowych i energetycznym. proszę o odpowiedź. Pozdrawiam LECH
Lechu, daruj ale już któryś raz piszesz o tym. Przecież na rynku jest wiele programów oferujących programy do DM i DE. Jak ci ten jeden program nie pasuje wybierz inny. Przecież wybór jest kwestią ośrodka (gminy), czyli Waszą.