program tylko do D E - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 14 lut 2014, 13:32

Dzien dobry
Mam pytanie, ćzy ktos posiada program, który by był przeznaczony do obsługi tylko i wyłącznie dodatku energetycznego bez dodatku mieszkaniowego. Prosze o informacje i kontakt. Miłego dnia LECH
~LECH

Napisano: 17 lut 2014, 11:37

Rozumię, że wszysczy pracują na zakładakch dodanych do programów do dodatków mieszkaniowych. Liczyłem, że ktoś pomoże i może gdzies taki program funkcjonuje.
~LECH

Napisano: 17 lut 2014, 11:37

Rozumię, że wszysczy pracują na zakładakch dodanych do programów do dodatków mieszkaniowych. Liczyłem, że ktoś pomoże i może gdzies taki program funkcjonuje.
~LECH

Napisano: 17 lut 2014, 12:21

Przeważnie programy obsługujące urzędy składają się z modułów, np. moduł kadry, moduł finanse, moduł dodatki mieszkaniowe, moduł dodatki energetyczne. Możesz sobie zamówić taki moduł z obojętnie jakiej firmy.
~Fantomas

Napisano: 17 lut 2014, 15:07

ja mam zupełnie nowy program do de, choć z tej samej firmy co do dm
~dorota

Napisano: 19 lut 2014, 13:19

Do ~dorota
Czy mogłabyś (bardzo proszę) podać nazwę programu lub podać jakis namiar, kontakt, byłbym zobowiązany. Firma, która stworzyła program Cheops (a do takiego nas się nakłania bez naszej opinii jakiejkolwiek) nie widzi mozliwości posługiwania sie tym programem tylko do dodatku energetycznego, a przecież inne miesiące rozpoczęcia świadczenia w dodatkach mieszkaniowych i energetycznym. proszę o odpowiedź. Pozdrawiam LECH
~LECH

Napisano: 19 lut 2014, 14:23

Lechu, daruj ale już któryś raz piszesz o tym. Przecież na rynku jest wiele programów oferujących programy do DM i DE. Jak ci ten jeden program nie pasuje wybierz inny. Przecież wybór jest kwestią ośrodka (gminy), czyli Waszą.
~Tomek

Napisano: 19 lut 2014, 15:06

Ja mam program oddzielny do dm i do de z tej samej firmy i to jest ZETO z Koszalina. w lutym zakupiliśmy do de bez problemu
~dorota

Napisano: 20 lut 2014, 12:39

A czy ktoś jeszcze obsługuje program dodatków mieszkaniowych w DOS-ie ? jeśli tak to jak zdobyć jakiekolwiek aktualizacje dla d.e.
~Ja

Napisano: 11 mar 2014, 11:34

BŁAGAM NIECH MI KTOS NAPISZE KROK PO KROKU JAK MAM WYLICZYC DODATEK ENERGETYCZNA!!NA CO ZWRACAC UWAGĘ, JAK WYLICZAC KW??

BŁAGAM PILNE

WSZYSTKO MUSZĘ ROBIĆ RĘCZNIE BO NIE MAM PROGRAMU!
~KAROLAJN

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x