1.BO MAM TAKĄ SYTUACJĘ PANI MIAŁA ŚP ORZECZENIE SIĘ SKOŃCZYŁO 31.12.2012 R. I OD 2013 R. STYCZNIA NIE SKŁADAŁA BO NIE SPEŁNIŁA WARUNKÓW PO NOWEMU CZY TAKIM OSOBOM WYSYŁACIE INFORMACJE

2. KIEDY WYSYŁACIE DZIŚ JUTRO

to dokładnie jak u mnie cięcie kosztówkronos79 pisze:1. Takiej osobie decyzja nie wygasła z dniem 1 lipca. Ustawa o ZDO jej nie dotyczy.
2. Od dziś, mamy na 14 dni. U nas najpierw próbujemy dostarczyć to we własnym zakresie, aby obniżyć koszty. Czego nie uda się doręczyć, będziemy wysyłać pocztą.
też nad tym myślałam, czytając literalnie to tak ... ale nie sądzę by ktoś zrezygnował z tysiączka na rzecz 520 zlmar123 pisze:mam pytanie czy osobom którym wygasły decyzje a śp pobierają od 1 lipca 2013 - wysyłacie informacje w związku z zdo
Wysłać niestety trzeba, ustawodawca nie przewidział wyjątków, bo nie przewidział takiej sytuacji.mar123 pisze:mam pytanie czy osobom którym wygasły decyzje a śp pobierają od 1 lipca 2013 - wysyłacie informacje w związku z zdo
proszę cię, powiedz, że nie wysyłasz tym co aktualnie pobierają SPkronos79 pisze:Wysłać niestety trzeba, ustawodawca nie przewidział wyjątków, bo nie przewidział takiej sytuacji.mar123 pisze:mam pytanie czy osobom którym wygasły decyzje a śp pobierają od 1 lipca 2013 - wysyłacie informacje w związku z zdo