Małe zainteresowanie 500+

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
Achtung

Małe zainteresowanie 500+

Post autor: Achtung »

Miasto 32 tys. mieszkańców. Utworzono specjalne punkty w mieście do przyjmowania wniosków, przyjęto specjalnie 2 pracowników do obsługi. Do dnia dzisiejszego przyjęto tylko 120 wniosków. Dziewczyny nie mogą się nadziwić, że ludzie w ogóle nie chcą składać wniosków. Nie wiem czy to jakiś wyjątek, czy u Was też ludzie nie kwapią się z wnioskami?
Iza1

Re: Małe zainteresowanie 500+

Post autor: Iza1 »

Honorowe miasto ludziska ruszą w czerwcu po kasę na wakacje.
Awatar użytkownika
Ruda1
Starszy referent
Zajmuję się: FA/SR/SW/CP i wszelkie dodatki
Kontakt:

Post autor: Ruda1 »

U mnie wręcz przeciwnie gmina mała ok 4 tyś mieszkańców 144 wnioski przyjęte, latają jak szaleni, przyjmuję sama, mam do pomocy dziewczynę, która wpisuje wnioski, jak tak dalej pójdzie to w 2 tyg. wszyscy mi złożą.
Na dodatek w tym miesiącu mam jakieś baby boom, codziennie becikowe, bociany już przyleciały :D .
amigi
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: amigi »

U nas na szacowane 300-400 wniosków mam już ponad 100:)
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

1600 elektronicznych, liczba papierowych nieznana :D
madzix
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: madzix »

u nas też jeszcze tych TŁUMÓW nie ma, spokojnie, cały dzień ktoś się kręci ale nie ma gigantycznych kolejek, pewnie fama poszła, bo głośno mówimy, że na pewno wypłat w kwietniu nie będzie, najwcześniej w maju, więc się nie spieszą ;)
Anna1426

Post autor: Anna1426 »

U nas w gminie ok 8 500 mieszkańców na chwilę obecną ok 290 wniosków, w tym ok 50 elektronicznych
ababab

Post autor: ababab »

u mnie gmina 16 tys. mieszkańców a złożonych wniosków około 550 w tym 160 elektronicznie
edyta oż

Post autor: edyta oż »

Nasza około 22 tysiąca i 570 wniosków w tym 300 elektronicznie.
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

Achtung pisze:Utworzono specjalne punkty w mieście do przyjmowania wniosków, przyjęto specjalnie 2 pracowników do obsługi.
w wielu miastach stawali na głowie żeby zrobić dobrze a okazało się, że wystarczyłyby w zupełności sprawdzone składy obsługujące SR, wspomożone stażystami do czynności technicznych i zmotywowane porządnymi dodatkami do pensji. Ciekawe czy ktoś policzy ile kasy zmarnowano na te listy i plastikowe karty, podręczniki, specjalne punkty, zbędne etaty, wyposażenia stanowisk które za 4 miesiące nie będą miały co robić, niepotrzebne nadgodziny, partnerstwa strategiczne, infolinie i wiele innych ejakulacji panicznej pomysłowości naszych władz.
Walka z wiatrakami since 1998.
ODPOWIEDZ