mam dosc tego CAS-a :(

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
nowaja

mam dosc tego CAS-a :(

Post autor: nowaja »

Ciagle mi przerywa połączenie , wszystkie zmiany ktore probuje zapisac , nie zapisuje .Juz dzis mialam 4 podejscia do tego badziewia.Czy u Was tez tak sie dzieje ? Jakies przeciazenie , czy cus ...:/
agga

Re: mam dosc tego CAS-a :(

Post autor: agga »

ja tez mam dośc, jak juz mi sie uda coś zrobić to miele sie pół dnia, albo zrywa połączenie. Ponadto wychodza mi jakies błedy, gdzie nigdy ich nie miałam
gopsianka
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: gopsianka »

niestety ta aplikacja działa tragicznie, nie ma dnia żeby nie było informacji o przerwie technicznej; w ogóle nie można tam się dostać ; MASAKRA ! ; firma Sygnity ewidentnie nie stanęła na wysokości zadania !
nowaja

moim zdaniem , powinni wydluzyc termin sprawozdan, bo jak tak dalej bedziemy przekazywac to do konca kwietnia moze nam przemieli Ps. Juz myslalm, ze tylko u mnie cos nie tak idzie :)
nika41

Post autor: nika41 »

u mnie to nawet sprawozdanie nie chce sie wczytac, beznadzieja
Ruda1

Post autor: Ruda1 »

Ja jeszcze nie wysyłałam, na razie cierpliwie czekam, może jutro spróbuję i dołącze do niezadowolonych.
de Charette

Post autor: de Charette »

a ja wczytałem.
Tylko nastąpił problem przy następnym wejściu. Nagle znikły wprowadzone dane....
nowaja

hehehe....troche mnie pocieszyliscie :D
nika41

Post autor: nika41 »

jenyyy mi juz wczytuje jedno sprawozdanie dobre 20 minut i dalej nie jest wczytane grrrrrr
Awatar użytkownika
ludek
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ludek »

gopsianka pisze:niestety ta aplikacja działa tragicznie, nie ma dnia żeby nie było informacji o przerwie technicznej; w ogóle nie można tam się dostać ; MASAKRA ! ; firma Sygnity ewidentnie nie stanęła na wysokości zadania !
Bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
I tak mogło być gorzej. Ciesz sie , że nie robi tego Assecco (Prokom).
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ODPOWIEDZ