mam dosc tego CAS-a :(
mam dosc tego CAS-a :(
Ciagle mi przerywa połączenie , wszystkie zmiany ktore probuje zapisac , nie zapisuje .Juz dzis mialam 4 podejscia do tego badziewia.Czy u Was tez tak sie dzieje ? Jakies przeciazenie , czy cus ...:/
Re: mam dosc tego CAS-a :(
ja tez mam dośc, jak juz mi sie uda coś zrobić to miele sie pół dnia, albo zrywa połączenie. Ponadto wychodza mi jakies błedy, gdzie nigdy ich nie miałam
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
niestety ta aplikacja działa tragicznie, nie ma dnia żeby nie było informacji o przerwie technicznej; w ogóle nie można tam się dostać ; MASAKRA ! ; firma Sygnity ewidentnie nie stanęła na wysokości zadania !
moim zdaniem , powinni wydluzyc termin sprawozdan, bo jak tak dalej bedziemy przekazywac to do konca kwietnia moze nam przemieli Ps. Juz myslalm, ze tylko u mnie cos nie tak idzie 

u mnie to nawet sprawozdanie nie chce sie wczytac, beznadzieja
Ja jeszcze nie wysyłałam, na razie cierpliwie czekam, może jutro spróbuję i dołącze do niezadowolonych.
a ja wczytałem.
Tylko nastąpił problem przy następnym wejściu. Nagle znikły wprowadzone dane....
Tylko nastąpił problem przy następnym wejściu. Nagle znikły wprowadzone dane....
jenyyy mi juz wczytuje jedno sprawozdanie dobre 20 minut i dalej nie jest wczytane grrrrrr
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczegogopsianka pisze:niestety ta aplikacja działa tragicznie, nie ma dnia żeby nie było informacji o przerwie technicznej; w ogóle nie można tam się dostać ; MASAKRA ! ; firma Sygnity ewidentnie nie stanęła na wysokości zadania !
I tak mogło być gorzej. Ciesz sie , że nie robi tego Assecco (Prokom).
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
Oprócz mam dosc tego CAS-a :( - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
zasiłek rodzinny a alimenty
dochód utracony
sprawozdania proszę o pomoc
Czy są już zmiany
jak to rozumieć
Świadczenie pielęgnacyjne i zasiłek rodzinny
Umowa świadczenie usług czu możemy utracić?
pomoc
mąż na żonę
Wyjaśnijcie
miękka walidacja
Zmiana składu rodziny - Sygnity
mozna dalej starac sie o wychowawcze
czy samotne ???
zas. piel
wyrównania