zas. piel
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: zas. piel
Nie, żeby nie dostać sprawy z SKO do ponownego rozpatrzenia, wezwij stronę do złożenia wyjaśnień i przedłożenia dokumentów potwierdzajacych, że niepełnosprawność powstała przed 21 rż.
Przyjmij te dokumenty jeśli takowe istnieją, przyjmij oświadczenie od strony że takich dokumentów nie ma i wydaj decyzję odmowną wskazując, ze w toku postępowania nie wykazano, aby niepełnosprawność powstała przed 21 rż.
Przyjmij te dokumenty jeśli takowe istnieją, przyjmij oświadczenie od strony że takich dokumentów nie ma i wydaj decyzję odmowną wskazując, ze w toku postępowania nie wykazano, aby niepełnosprawność powstała przed 21 rż.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A mi właśnie przed chwilą przyszła dec. SKO utrzymująca moją - nie ustalałem. Wydałem od razu odmowę.
Walka z wiatrakami since 1998.
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Szczęściarz.Iks pisze:A mi właśnie przed chwilą przyszła dec. SKO utrzymująca moją - nie ustalałem. Wydałem od razu odmowę.

"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
Oprócz zas. piel - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
pomoc
mam dosc tego CAS-a :(
mąż na żonę
Wyjaśnijcie
miękka walidacja
Zmiana składu rodziny - Sygnity
mozna dalej starac sie o wychowawcze
czy samotne ???
wyrównania
ELMER i inni RATUJCIE
PODSTAWA PRAWNA DO DECYZJI DLA OPIEKUNA
ZP z odwołania
czy SR można przekazać na konto zadłuż. za mieszkanie
FA
krus
sprawozdanie cz. C.1 co w tym wykazujemy?