mam ogromny problem

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
joannac
Referent
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

mam ogromny problem

Post autor: joannac »

nie starczy mi dotacji na zapłacenie składek zdrowotnych od świadczen pielęgn.to kwota 700 zł. Nigdy nie było takiej sytuacji Prosze o rade czy będzie dobrze jeśli zapłace to w styczniu . zwykle księguje to 410/130 a jak to zaksięgowac w grudniu płacąc w styczniu. pomóżcie prosze.
monia77
Podinspektor
Zajmuję się: Główny księgowy GOPS
Kontakt:

Re: mam ogromny problem

Post autor: monia77 »

A za jaki okres te składki jeśli za grudzień to nie ma problemu do 5 stycznia można zapłacić. Można tez zadzwonić do urzędu może dołożą brakującą kwotę na składki. A księgowanie to raczej 410/229 przelew 229/130
Samantha
Praktykant
Zajmuję się: płace, wypłata zasiłków
Kontakt:

Post autor: Samantha »

Zadzwoń do Urzędu Wojewódzkiego i poproś o zwiększenie planu i dodatkowe środki. Składki za m-c grudzień, powinny być zapłacone w grudniu, przynajmniej ja co roku dostaję takie pismo.
alaaa
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: alaaa »

małopolskie - mogą być płacone w styczniu
Ninka11
Stażysta
Zajmuję się: księgowość
Kontakt:

Post autor: Ninka11 »

Dokładnie jak alaa
Hania-:)
Praktykant
Zajmuję się: kadry płace księgowość
Kontakt:

Post autor: Hania-:) »

Miałam taką sytuację ale z opiekunem w listopadzie wyszło, napisałam szybko pismo do UW i mi dosłali bez problemu. Ale musiałam dopisać w piśmie,że są to zobowiązania ze skarbu państwa.
ODPOWIEDZ