mam problem z ema@tią, sygnity.... - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 02 lis 2015, 9:37

Od kilku dni podczas logowania wyskakuje mi cos takiego, co mam z tym zrobić? Czy bedzie ta sytuacja miała negatywny wpływ na przyszłe sprawozdania i inne rzeczy?

Użytkownik o loginie ............ zaakceptował adres zawierający miejscowość ............ (kod terytorialny ..........), która nie ma odpowiednika w słowniku terytorialnym Emp@tia. Proszę z głównego okna systemu SR wybrać
"Administracja" -> "Słowniki systemu Emp@tia" -> „Lista słowników terytorialnych”, odnaleźć odpowiednik wskazanej miejscowości, wybrać ją z górnej listy okna, po czym wybrać wskazaną miejscowość w dolnej części okna,
jako „Miejscowość ze słownika SR, przypisana do miejscowości ze słownika Emp@tia”. Jeśli natomiast wskazana miejscowość jest duplikacją innej miejscowości, proszę wykonać usunięcie duplikacji miejscowości.
julka@@

Napisano: 02 lis 2015, 9:46

wprowadzacie do systemu adresy niezgodne z empatią ;) trzeba pouzupełniać słowniki i poprzypisywać dane SR do empatii
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 02 lis 2015, 9:56

Tom. pisze:wprowadzacie do systemu adresy niezgodne z empatią ;) trzeba pouzupełniać słowniki i poprzypisywać dane SR do empatii
Tak sie domyślalam i nawet próbowałam troszke pogrzebac zgodnie ze wskazówkami ale boję sie ze namieszam :) :) w tym tygodniu do pracy przychodzi informatyk to mi to ustawi :) czy do tego czasu moge wprowadzac wnioski mimo ze mi system "krzyczy"? :)
julka@@

Napisano: 02 lis 2015, 10:00

a niech krzyczy ;)
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 02 lis 2015, 10:08

Tom. pisze:a niech krzyczy ;)
:D
julka@@

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x