mam szansę :)
Re: mam szansę :)
Do Mazurkiewicza. Ja bym tak wybrała - konkretny facet i ma konkretne odpowiedzi
OOO, w końcu ktoś z lubuskiego!Małgorzata pisze:nie dostałam oferty, najbliższe szkolenie jest we Wrocławiu, szukam czegoś bliżej (lubuskie)ludek pisze:Jak sie nie możesz zdecydować to jedź do Wardacha
Ja dostałam jakąś ofertę szkolenia 19.05 z E. Speranzą w Zielonej Górze.
[quote="izuch"]Ja dostałam jakąś ofertę szkolenia 19.05 z E. Speranzą w Zielonej Górze.[/quote
ja nie dostałam, a te oferty (1-3) co dostałam to też na Zieloną Górę
ło kurde!Małgorzata pisze:izuch pisze:Ja dostałam jakąś ofertę szkolenia 19.05 z E. Speranzą w Zielonej Górze.[/quote
to mnie chyba nie lubią...
podeślesz mi jakieś linki z ofertą tych szkoleń??
może i ja się wystaram o szkolenie!
a tak się zastanawiam, czy jest sens jechać na takie szkolenie? zapoznałam się teraz z ustawa o zdo i podwyższeniu śp, w miarę dobrze sa napisane, teraz to mam dylemat 

dzięki...
no ja na szkolenie u Mazurkiewicza szans nie mam... u Dąbrowskiego już byłam, więc bez sensu. chyba ta E. Speranza mi została.
ja tam jak tylko mogę to na szkolenie pojadę każde, gdziekolwiek... jak dostanę pozwolenie i kasę
no ja na szkolenie u Mazurkiewicza szans nie mam... u Dąbrowskiego już byłam, więc bez sensu. chyba ta E. Speranza mi została.
ja tam jak tylko mogę to na szkolenie pojadę każde, gdziekolwiek... jak dostanę pozwolenie i kasę

Oprócz mam szansę :) - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
hepi bersdej
wyrównanie
ZDO
jak to teraz będzie?
który wywiad???
wniosku dla ZDO
zdo
upowaznienia do zdo
znów namieszane przez S..
macie już wzór zdo
Czemu milczą ?