między wrażliwością a zajadłością
Re: między wrażliwością a zajadłością
Ten wątek nie dotyczy ustalania wysokości świadczeń. Ponadto, jeśli Dominka piszesz w jednym zdaniu, że ma dochód i nie ma, to na podstawie takiej informacji sam diabeł nie pomoże 

Ty i Dominika to jedna osoba? Piszesz:zadawane przez Nas pytania? Przez nas tzn? Poza tym skąd pomysł, że ktoś się wystraszył?
Średnio rozgarnięte dziecko wiedziałoby że chodzi o osoby szukające odpowiedzi na nurtujące je pytania.Nie jestem tu tylko ja i Dominika ale i Dorota i wiele wiele innych osób.Proponuje przejście do wątku:Mam pytanie\" i konkretną pomoc a nie zabawę w detektywa w celu ustalania kto jest kim.
Średnio rozgarnięte dziecko wiedziałoby że chodzi o osoby szukające odpowiedzi na nurtujące je pytania.Nie jestem tu tylko ja i Dominika ale i Dorota i wiele wiele innych osób.Proponuje przejście do wątku:Mam pytanie\" i konkretną pomoc a nie zabawę w detektywa w celu ustalania kto jest kim.
No ale piszesz w wątku - między wrażliwościa a zajadłością, z wrażliwości czy zajadłości? - ja czyli mało rozgarnięta
Oprócz między wrażliwością a zajadłością - HYdE PaRK przeczytaj również:
Permanentna inwigilacja!
Polska Prezydencja w UE
Masochości i sadyści
wielka prosba
dla księżniczki mej
Majestat
GDZIE JEST DZIBAR
na pracowników socjalnych
Wolna 23 szuka z mopsu
Gdzie chodzicie na balety
Jak tam święta Mopsiary??