Zwracam sę do ludzi o dobrym sercu o pomoc na jedzenie i leki.Choruje na cukrzyce arytmie serca,częściową marstkość wątroby astme oskrzelową.Musze być na ścisłej diecie a jest nie raz tak że nie mam co do ust włorzyć i jestem głodna.Moja ręta wynosi 618złwiększą częsć pieniędzy musze zostawić na poczcie,zostają mi grosze .Proszę o wszelką pomoc .Będe bardzo wdzięczna.Nachodzą mnie nieraz myśli żeby sobie coś zrobić ale się boje--lecze się tagże od 15 lat psychiatrycznie mam śilne stany depresyjno lękowe boje się wychodzić z domu.Błagam jeszcze raz o wszelką pomoc.Mój nr telefonu---792-797-112.Mam 54 lata.Pozdrawiam.Anna. Nie jestem naciągaczką poprostu sytuacja w jakiej jestem zmusiła mnie do umieszczenia takiego ogłoszenia.Błagam o wczucie się w moją straszną sytuacje. Boże na dzień dzisiejszy jestem już bez lekarstw i prawie bez jedzenia zlitujcie się nademną nie mam nikogo na tym świecie jestem zdana sama na siebie.BŁABAM NIECH KTOŚ SIĘ ODEZWIE.Niebawem Swięta a ja sama i przy pustym stole.
ANNA ZWIREŁŁO
azwirello100@wp.pl
warszawa
BŁAGAM O POMOC
Re: BŁAGAM O POMOC
Pani Aniu, nie jest Pani sama wystarczy dobrze się rozejrzeć, jest wielu ludzi szukających bratniej duszy, trzeba się otworzyć na drugiego człowieka. Moze warto pójść do klubu rencisty i emeryta aby znaleźć przyjaciela? Warto komuś pomóc zeby czuć się wartościowym i potrzebnym.
Proszę zgłosić się do właściwego ops, jeśli Pani dochód nie przekracza 715, 50 zł to można zwrócić się o pomoc z programu \"pomoc państwa w zakresie dożywiania\", jeśli dużo wydaje Pani na leki to proszę przedstawić faktury i ubiegać się o pomoc na zakup leków.
Pogodnych Świąt Pani Aniu.
Proszę zgłosić się do właściwego ops, jeśli Pani dochód nie przekracza 715, 50 zł to można zwrócić się o pomoc z programu \"pomoc państwa w zakresie dożywiania\", jeśli dużo wydaje Pani na leki to proszę przedstawić faktury i ubiegać się o pomoc na zakup leków.
Pogodnych Świąt Pani Aniu.
Oprócz BŁAGAM O POMOC - HYdE PaRK przeczytaj również:
między wrażliwością a zajadłością
Wolna 23 szuka z mopsu
Gdzie chodzicie na balety
Jak tam święta Mopsiary??
Polak, Węgier dwa bratanki ...
Symetria po niemiecku
niemożliwe? przy tym rządzie, wszystko jest możliwe
życzenia
żoliborz c.d.
miłość na wiosne