niemożliwe? przy tym rządzie, wszystko jest możliwe
niemożliwe? przy tym rządzie, wszystko jest możliwe
https://biznes.onet.pl/obop-70-proc-pola ... news-detal
To w takim wypadku niech mnie ktoś uświadomi, dlaczego nie delegitymizuje się rządu, który doprowadził społeczeństwo do takiego stanu świadomości i nastawienia emocjonalnego? Posłuszne media winny skulić ogony pod siebie jak psy i przestać szczekać, a zacząć wyć.
To w takim wypadku niech mnie ktoś uświadomi, dlaczego nie delegitymizuje się rządu, który doprowadził społeczeństwo do takiego stanu świadomości i nastawienia emocjonalnego? Posłuszne media winny skulić ogony pod siebie jak psy i przestać szczekać, a zacząć wyć.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: niemożliwe? przy tym rządzie, wszystko jest możliwe
Myśle Łukasz, ze dlatego iż nasza demokracja jest jeszcze w fazie adolescencji, a opozycja nękana więc trzeba poczekać do wyborów i dojrzeć, aby obyło sie bez przelewu krwi.
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
BRAWO GAMONIE PISIOWE!!!!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Wybierając pana Komorowskiego na urząd prezydenta nie utworzyliśmy nowego państwa. Wszystkich nas obowiązuje ciągłość Państwa Polskiego. To oznacza ze mamy mieć respekt dla praw, które utworzyliśmy w latach poprzednich. Do nich należy uchwała sejmowa określająca Katyń jako zbrodnię wojenną. Prezydent nie ma prawa zakwestionować tej uchwały. Gdyby to zrobił, mógłby to samo zrobić z każdą inną uchwałą czy ustawą. Zatem pretensje do pisu, bo pierwsza uchwała w tej sprawie powstała w 2006 roku
hola hola, ja go nie wybierałem
tu jest napisane wybierając czyli - naród, o Tobie nie było mowy, tak jak o innych imiennie, my - naród tak wybraliśmy i NALEŻY TO SZANOWAĆ, A NIE SZERZYĆ WARCHOLSTWO
Głosowałam na pana Komorowskiego w wyborach prezydenckich. Jego poprzednik nie miał mojego poparcia i tym samym oddanego głosu. Ale miał mój szacunek. Bo piastował Urząd Prezydenta.
Oprócz niemożliwe? przy tym rządzie, wszystko jest możliwe - HYdE PaRK przeczytaj również:
GDZIE JEST DZIBAR
na pracowników socjalnych
między wrażliwością a zajadłością
Wolna 23 szuka z mopsu
Gdzie chodzicie na balety
Jak tam święta Mopsiary??
Polak, Węgier dwa bratanki ...
Symetria po niemiecku
życzenia
BŁAGAM O POMOC
żoliborz c.d.
miłość na wiosne