miejsce na logo po aktualizacji - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 23 cze 2017, 13:14

Korowiow pisze:
voodoo pisze:A to już weszło w życie że trzeba ludzikom jaśnie zaznaczyć, że świadczenie jest projektem rządowym?
Pytanie tylko jak to chcą wprowadzić w życie ;) KPA Znowelizują? Do ustawy dodadzą? :mrgreen:
Zapewne będzie to w SD tzn. użytkownik nie będzie miał wpływu na to czy się takie coś wyświetla czy nie :P
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 23 cze 2017, 13:16

heiland pisze:
Korowiow pisze:
voodoo pisze:A to już weszło w życie że trzeba ludzikom jaśnie zaznaczyć, że świadczenie jest projektem rządowym?
Pytanie tylko jak to chcą wprowadzić w życie ;) KPA Znowelizują? Do ustawy dodadzą? :mrgreen:
Zapewne będzie to w SD tzn. użytkownik nie będzie miał wpływu na to czy się takie coś wyświetla czy nie :P
W Sygnity już jest. Nie wydrukuję decyzji bez nagłówka :? Nie wiem tylko czy jakieś logo trzeba dodawać, a jeżeli tak to skąd i jak. Bo miejsce na logo też jest...
Edysia185
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 18 kwie 2017, 7:33
Zajmuję się: SR

Napisano: 23 cze 2017, 13:19

Nie chcę skłamać bo słabo pamiętam ale w tych wytycznych dla dostawców SD nie było nic o logu chyba... więc może to tylko bajer dla chętnych gmin w których Wójtem/Burmistrzem/Prezydentem jest ktoś z obecnie rządzącej partii.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 23 cze 2017, 13:23

heiland pisze:
Korowiow pisze: Zapewne będzie to w SD tzn. użytkownik nie będzie miał wpływu na to czy się takie coś wyświetla czy nie :P
Nie doceniasz mnie :P
Korowiow
VIP
Od: 05 gru 2016, 8:51
Zajmuję się: Fszystkim

Napisano: 23 cze 2017, 13:29

No tak... pozostaje pisanie ręczne decyzji w Word lub temu podobnym 8-)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 23 cze 2017, 13:34

Kopiujesz z IZYDY do Worda gotową decyzję i jazda :D
Korowiow
VIP
Od: 05 gru 2016, 8:51
Zajmuję się: Fszystkim

Napisano: 23 cze 2017, 13:37

Ale zabawa z wyjustowaniem, czcionkami itp. to za dużo zabawy jak dla mnie już chyba lepiej ucinać kartkę na nagłówku :P
P.S. jak nas ktoś przeczyta z ministerstwa to zaszaleją i zablokują opcję kopiowania tekstu a całą regułkę wprowadzą w formie znaku wodnego na tle tekstu :lol:
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 23 cze 2017, 13:42

hmmm... w sumie byłam na urlopie. Wiem, że zmieniło się kpa ale za czorta nie widzę nigdzie zmiany w temacie co powinna zawierać decyzja :) ktoś mnie olśni?
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Napisano: 23 cze 2017, 13:54

No jest jedna poważna i "wielce problemowa": dodanie pouczenia do każdej decyzji o możliwości złożenia oświadczenia o rezygnacji złożenia odwołania.
Nic poza tym w zakresie elementów decyzji.
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Ojciec76
Administrator
Od: 09 gru 2010, 9:31
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu

Napisano: 23 cze 2017, 13:57

dzięki Ojciec :D to to wiem, ale o tym, że na decyzji ma znaleźć się logo pińcet plus nie widzę.
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Sipera
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 15 kwie 2014, 8:47
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań

Strona 2 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x