Mieszkaniec dps w zol... - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 28 cze 2012, 11:11

czy ktoś może mi pomóc!!!!proszę!!!mam mieszkańca, który jest w szpitalu pod aparaturą, karmiony sondą, cewnikowany, z wkuciem centralnym. chcą go wypisać do DPS albo do ZOL... co z odpłatnością? czy ktoś miał taki przypadek? jak wygląda sprawa z decyzją? przecież jeśli nadal będzie płacił za dps i nadal pozostanie naszym mieszkańcem i będzie opłacał ZOL( a nie stać go ani rodziny) to będzie podwójne finansowanie. Proszę o pomoc!
~kysa

Napisano: 18 gru 2012, 23:24

Zaistniała identyczna sytuacja u nas w dps. Jak to poukładało się u Was?Proszę o pomoc:)
~La Ba

Napisano: 20 gru 2012, 9:57

musisz napisać do ZOLu ile tam będzie... Jeśli długo... to wszczynasz postępowanie z urzędu ws uchylenia decyzji. I uchylasz je. Potem jak dojdzie do siebie trzeba na nowo skompletować dokumenty itd. I wtedy jak już będzie wolne miejsce to go umieścisz w 1 kolejności.
~d

Napisano: 02 sty 2013, 16:11

nasza mieszkanka przebywała w hospicjum, ale w dps widniała jakby była w szpitalu.
~basia3k

Napisano: 14 sty 2013, 16:05

u nas mieszkaniec zmarł i sytuacja rozwiązała się... teraz mam podobną sytuację i nie wiem dalej jak to wszystko zrobić...
~kysa21

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem