milosc
Re: milosc
Mam inną sytuację i inny problem pewnie dlatego trudno mi zrozumieć Twoje dylematy , masz kochanego faceta przy sobie zamiast dbać o to co was łączy chcesz to zepsuć . Ja nie mam czego psuć , i tyle koniec rozmowy już się nie odzywam bo moje argumenty wcale do ciebie nie trafiają .
spotkalismy sie ze 2-3 razy, ale miedzy nami do niczego nie doszlo...traktuje go jak kumpla...a spotkalismy sie na uczelni
narazie do niczego nie doszło...
ja cię rozumiem, i wierze w przyjaźń między kobieta i facetem ale uwierz mi Twój mąż tak nie myśli...zreszta jestes wobec niego nie wporządku, oszukujesz go i on to wiem na swój sposób
ja cię rozumiem, i wierze w przyjaźń między kobieta i facetem ale uwierz mi Twój mąż tak nie myśli...zreszta jestes wobec niego nie wporządku, oszukujesz go i on to wiem na swój sposób
tak...nie zrobię nic głupiego...ale wiem,że moge kiedys żałować bądź nie...kochamm męża
raczej słabo coś kochasz tego męża, skoro wdarło się tu słowo ale.....Jak się naprawdę kocha to nie ma żadnego-ale-.Takie jest moje zdanie. Poza tym jak się ma twój pierwszy wpis do tego ostatniego?-nijak.Sama nie wiesz czego chcesz.
pokaż mężowi jak bardzo go kochasz on tego potrzebuje, odwzajemni to i bedziesz wiedziała ze podjelas słuszną decyzję....~:( jak bys chciała pogadac o czyms czy o niczym, nie ma sprawy chętnie pogadam
bo myślałam że potrzebujesz pokrewnej duszy...czasami z kimś obcym lepiej sie rozmawia, ale jeśli Ci to przeszkadza to przepraszam
Mie przeszkadza absolutnie,tylko myślałam,że może byłaś w podobnej sytuacji.....
Oprócz milosc - HYdE PaRK przeczytaj również:
RPO
coś innego
Wybory Prezydenckie 2010
Każdy Polak będzie miał chipa?
REWOLUCJA w MOPS GDAŃSK
do Panów
przymarzanie, zasypanie, odśnieżanie
przystojny prawnik
Stan Wojenny: Grudzień 1981
takie mamy czasy ja juz nie nadązam stary jestem
Pandemia grypy A/H1N1