milosc

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~olga

Re: milosc

Post autor: ~olga »

bo byłam tyle ze az tak daleko nie zaszłam....ten facet tylko chciał zrujnowac moje małżeństo...też prawnik tyle że starszy ode mnie o 14 lat
~:(

Post autor: ~:( »

ja też nie zaszłam daleko...do niczego nie doszło tylko do rozmowy i 2 spotkań....
ten nie chce zrujnować mi małżeństwa, wręcz przeciwnie-mówi ,że mam kochać męża i nic głupiego nie robić...on uznaje,że życie trzeba sobie ubarwiać od czasu do czasu się rozerwać...a nikt o tym nie musi wiedzieć....ten jest starszy o 11 lat....
a jak go poznałaś?
~olga

poznałam Go tutaj na forum...a Ty?
ja się nigdy nie spotkałam z nim na żywo. Ten też mówił że jestesmy znajomymi, przyjaciółmi...że miedzy nami nic nie ma, oczywiscie z mojej strony nic wiecej nie było, ale z jego było...

hmmm to dziwne...ja sie z nim spotkalam ....uczył mnie rok i nagle po roku zaczal....krecic ze mna...czyli nie wiesz czy mowil prwde czy nie, że jest prawnikiem idt...przez net mozna duzo...
~olga

oczywiście że można...on chciał się ze mna spotkać ale ja nie chciałam..rozmawialiśmy przez telefon...czy przez net czy na żywo gadac mozna wiele..
~??

Post autor: ~?? »

a spotkajcie się wreszcie i sprawdźcie kto jest lepszy a potem tylko dokonacie wyboru - jakie to proste- czyż nie?
A kac moralniak będzie albo go nie będzie i tyle.... w drugim dniu Nowego Roku.
~jol

Post autor: ~jol »

Jak ci mówił że trzeba się od czasu do czasu rezerwać to niech sobie wsadzi w tyłek bombę, to się rozerwie , a nie kosztem innych
~rompieron

Post autor: ~rompieron »

bum bum
~lola

Post autor: ~lola »

no to się rozerwał:)

no rozerwał się już ....