Ministerstwo znalazło winnego - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 09 gru 2013, 11:04

ha i co oni nas grzecznie posłuchali i zmielili ustawę?
~Kati

Napisano: 09 gru 2013, 11:29

Nie posłuchali się, bo jeszcze brakuje zeby słuchali sie waszego bełkotu, który co dzien tu prezentujecie.
Ale to nie zmienia faktu ze sami tu bełkotaliscie latami jakie to straszne ze wzrasta liczba otrzymujacych śp. Niczego nadzywczajnego minister nie powiedziala wiec
~ewa

Napisano: 09 gru 2013, 11:38

od rzemyczka do koniczka...
Kochana Ewa Seredyn powiedziała prawdę tylko, że nie całą. Nadużycia powstały nie w wyniku złej pracy Ośrodków, ale w wyniku bubla ustawodawcy. Bubla do dzisiaj nie poprawili. Zmiany wprowadzone przez ministerstwo są źle skrojonymi łatami. Ministerstwo by lepiej zrobiło gdyby posłuchało praktyków. Więcej pokory im należy życzyć.
~Elmer

Napisano: 09 gru 2013, 11:46

\"Kochana Ewa Seredyn powiedziała prawdę tylko, że nie całą.\"

Bo z prawdą jest jak z du.pą - każdy ma swoją.
~ludek

Napisano: 09 gru 2013, 11:53

oj by sie działo gdyby, jak mniemam was, \"praktyków\" zapytac jakie maja być zmiany...
wy \"praktycy\" dajcie popis \"kompetencji\" każdego dnia odkad to zenujace forum istnieje
~ewa

Napisano: 09 gru 2013, 11:59

słoneczko, nawet jak niektórzy dają popis niekompetencji to jak określisz ustawy tworzone przez ministerstwo? Czy to nie jest przypadkiem popis niekompetencji?
Zastanów się przez chwilę kochanie. łatwo obrażać, tak jak pisałem wcześnie od rzemyczka do koniczka....
~Elmer

Napisano: 09 gru 2013, 12:02

douczyłes juz sie elmer o dochodzie ze sprzedazy nieruchomosci? \"praktyku\" od siedmiu bolesci...
~ewa

Napisano: 09 gru 2013, 12:03

no Ewcia nie na darmo masz takie imię jak Pani Minister ale przykro bo mam córkę Ewę ale jest dużo, dużo, dużo przyjemniejsza
~Kati

Napisano: 09 gru 2013, 12:06

słoneczko Ewo (choć zaczynam się zastanawiać czy piszę właściwie pawełku) nie wiem o czym teraz piszesz. Jaka sprzedaż nieruchomości? Ostatnio niczego nie sprzedawałem...
A tak w ogóle to w jakim celu proponujesz zmianę tematu i tradycyjnie przejście na ataki ad persona tym razem oparte na jakichś pomówieniach i konfabulacjach?
~Elmer

Napisano: 09 gru 2013, 13:13

Elmer a może Ty masz jakiegoś sobowtóra co nieruchomościami handluje?
~ludek

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x