mobbing w pracy - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 10 mar 2014, 11:42

moby a na czym polega to u Was?
~dżela :-)

Napisano: 10 mar 2014, 11:54

u nas jest super
~KK

Napisano: 10 mar 2014, 11:59

a u mnie jest okropnie, nie mówię, że mobbing ale nikt nikomu nie pomaga, nowa jak chce dopytać to każdy spod byka patrzy to jak ma błędów nie nie robić? a potem pretensje bez konkretów tylko ogóle...
~Ina

Napisano: 10 mar 2014, 12:02

no oczywiście nie mogą padać słowa ,,deb.il.em, im.be.cyl.em, ćwierć.mózgiem\'\', mieliśmy kiedyś kierownika /obecnie bezpośrednio podlegamy Dyrektorowi/,,młody, już z charakteru ,,cham\'\', ale za dużo było starszych pracowników i bez strachu to my właściwie stosowaliśmy mobbing w obronie młodszych dziewczyn na stażu do których właśnie tak się odzywał, na szczęście długo u nas nie ,,zazimował\'\' bo zlikwidowali stanowisko, teraz spokorniał /pracuje w UMiG i już nie jest szefem/,
~Kati

Napisano: 10 mar 2014, 19:53

chcąc mówić o mobbingu trzeba najpierw przyjrzeć sie sobie ile z siebie daję w pracy jaki jestem w stosunku do innych

np. nie można ciągle tłumaczyć się że jest się poczatkującym i oczekiwać pomocy, żeby wymagać od innych trzeba najpierw zacząc wymagać od siebie
~marianna

Napisano: 10 mar 2014, 22:53

słowa mobing uzywają matołki BO TO JEST ICH JEDYNA OBRONA na to że nic nie potrafią zrobić i mimo wielu lat pracy sa gnuśni, leniwi, nie uczą się i są matołkami,
tak, u nas w pracy tez jest taki jeden matołek -absolutnie nie ma pojecia o co camen, pracuje od lat i nie zna przepisów, zawala robotę, tak! tak, jest u nas mobing w pracy - ale ze strony tego matołka bo ciagle nas neka swoją groteskową wiedzą, ciagle nas mobinguje swoja osobą,
~ajajaj

Napisano: 14 mar 2014, 0:57

:) ajajaj doskonale ujęte
wiem o czym mówisz myślałam że tylko ja się tak męczę i jestem tak \"mobbingowana\" ;P
~florentyna

Napisano: 14 mar 2014, 9:13

ajajaj - święte słowa
~nicol

Napisano: 14 mar 2014, 10:33

u nas tez jest taka jedna panna - do roboty to ją nie ma, bo przepisów nie zna ale do rządzenia , skółcania innych ze sobą i mieszania to jest pierwsza
~a

Strona 2 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x