Modyfikacja

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
Gość

Re: Modyfikacja

Post autor: Gość »

Ojciec76 pisze:Koniec bez nadania biegu lub Inny
w jaki sposób zakończyć wniosek o zmianę świadczenia w związku ze zmianą sytuacji życiowej rodziny jeżeli nie ma to wpływu na przyznane świadczenie. Załatw bez kwalifikacji, a potem jaki powinnam mieć status wniosku na końcu: wniosek anulowany czy zamknięty bez nadania biegu?
Awatar użytkownika
mika31
Referent
Zajmuję się: ŚW
Kontakt:

Post autor: mika31 »

Gość pisze:
Ojciec76 pisze:Koniec bez nadania biegu lub Inny
w jaki sposób zakończyć wniosek o zmianę świadczenia w związku ze zmianą sytuacji życiowej rodziny jeżeli nie ma to wpływu na przyznane świadczenie. Załatw bez kwalifikacji, a potem jaki powinnam mieć status wniosku na końcu: wniosek anulowany czy zamknięty bez nadania biegu?
Ja zamykam bez nadania biegu.
Gość

A czy w sprawozdaniu wykazuje ci te wnioski w tab. C wiersz 1? Ja też robiłam tak że na końcu mam status wniosku bez nadania biegu i wtedy takie wnioski są wykazane w tab C 1, nie wiem czy tak powinno być.
Awatar użytkownika
mika31
Referent
Kontakt:

Gość pisze:A czy w sprawozdaniu wykazuje ci te wnioski w tab. C wiersz 1? Ja też robiłam tak że na końcu mam status wniosku bez nadania biegu i wtedy takie wnioski są wykazane w tab C 1, nie wiem czy tak powinno być.
Tak, wykazuje.
Gość

wykazujesz te wnioski w sprawozdaniu tak jak generuje system?
Awatar użytkownika
mika31
Referent
Kontakt:

Gość pisze:wykazujesz te wnioski w sprawozdaniu tak jak generuje system?
Tak
Gość

Ja też wykazuję, choć mam wątpliwości, formalnie to tylko np. zaświadczenie, które przynosi strona, wniosek jedynie technicznie jak wprowadzamy zmianę w systemie.
ODPOWIEDZ