w jaki sposób zakończyć wniosek o zmianę świadczenia w związku ze zmianą sytuacji życiowej rodziny jeżeli nie ma to wpływu na przyznane świadczenie. Załatw bez kwalifikacji, a potem jaki powinnam mieć status wniosku na końcu: wniosek anulowany czy zamknięty bez nadania biegu?Ojciec76 pisze:Koniec bez nadania biegu lub Inny
Modyfikacja
Re: Modyfikacja
- mika31
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Ja zamykam bez nadania biegu.Gość pisze:w jaki sposób zakończyć wniosek o zmianę świadczenia w związku ze zmianą sytuacji życiowej rodziny jeżeli nie ma to wpływu na przyznane świadczenie. Załatw bez kwalifikacji, a potem jaki powinnam mieć status wniosku na końcu: wniosek anulowany czy zamknięty bez nadania biegu?Ojciec76 pisze:Koniec bez nadania biegu lub Inny
A czy w sprawozdaniu wykazuje ci te wnioski w tab. C wiersz 1? Ja też robiłam tak że na końcu mam status wniosku bez nadania biegu i wtedy takie wnioski są wykazane w tab C 1, nie wiem czy tak powinno być.
- mika31
- Referent
- Kontakt:
Tak, wykazuje.Gość pisze:A czy w sprawozdaniu wykazuje ci te wnioski w tab. C wiersz 1? Ja też robiłam tak że na końcu mam status wniosku bez nadania biegu i wtedy takie wnioski są wykazane w tab C 1, nie wiem czy tak powinno być.
- mika31
- Referent
- Kontakt:
TakGość pisze:wykazujesz te wnioski w sprawozdaniu tak jak generuje system?
Ja też wykazuję, choć mam wątpliwości, formalnie to tylko np. zaświadczenie, które przynosi strona, wniosek jedynie technicznie jak wprowadzamy zmianę w systemie.
Oprócz Modyfikacja - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Narodziny 2dziecka nowy wniosek czy jak?
weryfikacja z ZUS
Elmer i inni - pomóżcie
500+
POMOCY DOBRE DUSZYCZKI
wydruk potrącenia
nie ma matki
Analiza i ocena Programu Rodzina 500+
zawieszenie działalności
część świadczenia z ROPS a Część z ops
ryczałt/ karta
Problem
wzór postanowienia o umorzeniu postępowania 500+