mops dąbrowa górnicza
Re: mops dąbrowa górnicza
nie lubię takiego \"ostrego\" różu żeby nie użyć innego niecenzuralnego słowa,
https://gold.400ml.pl/gimages/kolory2.jpg
G 5000-5030 takie jasne odcienie z niebieskich bardzo lubię , no i oczywiście biały, czerwony , czarny też ok . , właściwie wszystkie oprócz wściekłego różu, a dlaczego pytasz ?
https://gold.400ml.pl/gimages/kolory2.jpg
G 5000-5030 takie jasne odcienie z niebieskich bardzo lubię , no i oczywiście biały, czerwony , czarny też ok . , właściwie wszystkie oprócz wściekłego różu, a dlaczego pytasz ?
nie lubisz k. różu? aż takiego, to ja tez nie. niebieski ładny, ale nie znam się na odcieniach. pytam z ciekawości, jak się ubierasz, chcę cię rozpznac we snie 

wygodnie
we wszystkich kolorach , szczególnie tych które wymieniłam (teraz raczej tych ciemnych) oprócz ..... tego różu (na z nie k) , a Tobie pewnie wszystko jedno jaki masz kolor na sobie ?

nie wszystko jedno. najbardziej lubię czerwony. czerwony kombinezon! jutro już jestem w Zakopcu i śmigam na nartach
bedę tęsknił

Ja też , trochę mi smutno , od jutra nie mam tu po co zaglądać
dobrze że sobie odpoczniesz , nie wiem czego się życzy narciarzom ? Chyba przyjemnego szosowania , tak mi się zdaje , więc życzę tego czegoś miłego czego się życzy , pa.

nie smuć się
wrócę za 2,5 tygodnia i od razu zajrzę tutaj. dziękuję pięknie za życzenia
kolorowych snów 

a jednak trochę mi smutno ale proszę niech wróci \"c\" taki jak teraz tyle że wypoczęty a nie jakiś inny odmieniony , miłego wypoczynku i dobrej nocy

Oprócz mops dąbrowa górnicza - HYdE PaRK przeczytaj również:
Uwaga juz wróciłem.. SAS
Co sie stało z Andrzejem
czy wasi kierwonicy/dyrektorzy są ludźmi??
Ciekawostaka
Niemcy nie mają takich problemów
\"Niesiołowski zdrajcą\"
A jednak
do ccc
Żale i skargi na Zabrzański MOPR
Ot, zielona dura
dzień marzyciela
Wielka wygrana
zielona dura
Sławek i Jola pracują nad dzieckiem
UWAGA! New World Order