można już odbierać przesyłki - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 20 sty 2016, 12:45

w sumie to nie wiem czy się cieszyć :lol:
ubu

Napisano: 20 sty 2016, 13:20

jakby ktoś nie wiedział jak wydać kartę po ich odebraniu z PWPW, to chyba się wchodzi na
OBSŁUGA WNIOSKÓW - wybierasz interesującego cię wnioskodawcę który ma status rozpatrzony i naciskasz przycisk OBSŁUŻ (po prawej :lol: )
wchodzimy następnie na zakładkę KARTY
wybieramy kartę właściwą oczekująca na odbiór :shock:
wciskamy przycisk WYDAJ KARTĘ
po czym potwierdzasz wydanie karty ew wydrukowujesz potwierdzenie odbioru
chociaż nie wiem po co w przypadku przedłużenia wali cała rodzinę do tego potwierdzenia (sic)
a co potem to nie wiem bo nie wydaję póki nie przyjdzie petent :lol:
ubu

Napisano: 20 sty 2016, 13:32

a ja od razu robie wydaj i dzwonie do wnioskodawcy ze karty do odebrania a kiedy odbierze to jego sprawa
Marta_16

Napisano: 20 sty 2016, 13:46

a to musisz się nawrócić na właściwe procedury siostro, za co bierze się 2,68 zł? :lol:
ubu

Napisano: 20 sty 2016, 14:01

to rozumiem ze ty robisz tak ze dopiero jak ktos przychodzi do dajesz karty i robisz w systemie wydaj?
Marta_16

Napisano: 20 sty 2016, 14:53

Zawsze sie wydaje karty w systemie zaraz po tym jak strona je odbierze osobiście. Ja przynajmniej tak to robie :)
Flaurus

Napisano: 20 sty 2016, 14:55

no tak, przez to 4 osoby straciły ważność karty przed odebraniem, ale ileż można wydzwaniać :|
ubu

Napisano: 20 sty 2016, 15:14

ja zawsze po przyjsciu kart w systemie wydawalam aby byly gotowe bo np. ja tylko obsluguje program i np jak mnie by nie bylo w pracy to kolezanki maja gotowe do wydania a przy nowym systemie to juz wogole ktos przychodzi po karte i czeka pol dnia az w systemie da sie wydac??
Marta_16

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem