wniosek wprowadzony ale ... - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 20 sty 2016, 18:21

zarejestrowałam wniosek o KDR był status wniosek do rozpatrzenia później kliknęłam przekaż do właściwej jednostki i wniosek mi gdzieś zniknął nie mam go ani we wnioskach do obsłużenia i nie wiem gdzie go szukać ?
gosia..

Napisano: 21 sty 2016, 8:49

czy ktoś podpowie ?
gosia...

Napisano: 21 sty 2016, 8:51

a czemu chciałaś go przekazać? pod inną gminę należeli czy jak.... ?
oooooo

Napisano: 21 sty 2016, 9:30

pod moją gminę ale czy ten wniosek się gdzieś wysłał ? przecież nie wpisywałam nigdzie adresu innej jednostki jak ten wniosek odzyskać jeżeli wogóle można go odzyskać ?
gosia...

Napisano: 21 sty 2016, 11:02

znalazłam ten wniosek w statusie sprawy - " w obsłudze " natomiast w statusie karty nie ma tego wniosku w żadnym rodzaju tj. do zamówienia, w produkcji czy to jest prawidłowo wprowadzony wniosek czy trzeba zrobić obsłuż ?? czy coś innego aby status kart zmienił się na w produkcji ?PROSZĘ ODPOWIEDZCIE
gosia...

Napisano: 21 sty 2016, 11:18

Witam. Przypuszczam, że wniosek został zarejestrowany, ale nie zostały przypisane (wygenerowane) karty dla członków rodziny. Jeżeli dane wszystkie zostały wpisane i zapisane wniosek powinien być w roboczych, jeśli dane są zatwierdzone, to wniosek jest w zakładce wnioski do obsłużenia. Jeśli w roboczych to edytujemy i uzupełniamy dane o podrodzaj, obywatelkstwo itp. i zatwierdzamy, jeśli w wniosek jest w zakładce do obsłużenia klikamy obsłuż i na dole ekranu klikamy przycisk decyzja o przyznaniu karty. Zaznaczamy członków rodziny, zmieniamy w okienku status na przyznanie, klikamy zapisz i zatwierdź. System wygeneruje karty z numerami (co można sprawdzić pod przyciskiem karty-w tym samym pasku co decyzje) i wniosek przejdzie do zakładki nowe zamówienie.
Pozdrawiam
PoskoM

Napisano: 21 sty 2016, 11:45

do PoskoM ten wniosek znalazłam w korespondencji i mam dalej zrobić aby z tej korespondencji zniknął ?
gosia...

Napisano: 21 sty 2016, 11:58

Wniosek powinien być w korespondencji i w zakładce do obsłużenia też. Z korespondencji można go usunąc przyciskiem usuń.
PoskoM

Napisano: 21 sty 2016, 13:56

do PoskoM zrobiłam wynik rozpatrzenia na przyznanie, zapisz i zatwierdź i co dalej ? wniosek jest ciągle w obsłudze i nie przeszedł do zakładki nowe zamówienie co trzeba dalej zrobić ? Odpowiedz proszę ???
gosia...

Napisano: 21 sty 2016, 14:07

a od czego macie e-learnig Karty Dużej Rodziny - tam wszystko opisane jest krok po kroku
diablica

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x