Wprowadzenie rodziny - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 20 sty 2016, 12:36

Mam pytanie. Czy wprowadzaniu nowej rodziny, dane wnioskodawcy muszę jeszcze raz uzupełnić w rubryce "dane członka rodziny 1" czy w tym polu po prostu wymieniać kolejne osoby w rodzinie, np. męża?
Dzięki
kkk

Napisano: 20 sty 2016, 13:18

wnioskodawcę dwa razy wprowadzasz
mkaz
Starszy referent
Od: 12 cze 2014, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 20 sty 2016, 14:23

Help!!!Co zrobić w przypadku, jak wnioskodawca został wprowadzony tylko raz, w polu dane wnioskodawcy?Jak go dopisać, żeby zamówić mu kartę?
katte25

Napisano: 20 sty 2016, 14:37

Pomóżcie proszę. Wprowadziłam wnioskodawcę (żonę), członka rodziny (1 - żonę), członka rodziny (2 - męża) i ... dalej niestety nie mogę wprowadzić dzieci, ponieważ klikam na "Dodaj Członka Rodziny" i nic nie chce się otworzyć, aby móc wpisać członków rodziny. Co robić??? Proszę pomóżcie, bo nie mogę nic dalej zrobić :roll:
ren

Napisano: 20 sty 2016, 14:49

A kręci sie Pani u góry po kliknięciu dodaj członka w lewym górnym rogu kółeczko? Bo ten system często tak "szybko" myśli ja nieraz coś kliknę wyjdę na 10 minut przychodze a kółeczko dalej sie kręci...
Flaurus

Napisano: 20 sty 2016, 15:00

Nie kręci się niestety. Jak klikam "Dodaj Członka Rodziny", to na moment po prawej str. pojawia się taki poziomy szary pasek (ułamek sekundy) i gaśnie. Myślałam, że się otworzy możliwość wpisywania danych trójki dzieci, ale niestety nie ma takiej możliwości. A może trzeba kliknąć najpierw "zapisz" ??? :shock:
ren

Napisano: 20 sty 2016, 15:10

Co za okropny program!!! W poprzednim było miejsce na wpisanie rodziców i trójki dzieci, a teraz tylko można wpisać rodziców i nikogo więcej. Nie mam już siły, a przecież nie tylko KDR jest do obsługi. Proszę o POMOC !!! :(
ren

Napisano: 20 sty 2016, 15:27

katte25 pisze:Help!!!Co zrobić w przypadku, jak wnioskodawca został wprowadzony tylko raz, w polu dane wnioskodawcy?Jak go dopisać, żeby zamówić mu kartę?
1. Wnioski do obsłużenia 2. Klikasz na rodzinę i 'obsłuż' 3. Po prawo na górze WNIOSEK (szczegóły wniosku).. zjeżdżamy na dół i możemy dodać członka rodziny. Pzdr
kkk

Napisano: 20 sty 2016, 15:38

Niestety klikam dodaj członka rodziny i nic :/ tak jakby tego nie obsługiwał super program. Mam 5 wniosków gdzie musze dodać wnioskodawce gdyż wpisywałem go tylko raz myśląc że tak jest oki. I stoje z robota :/
Flaurus

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x