MRPiPS 05
-
- Praktykant
- Zajmuję się: pracownik socjalny, obsługa POMOST, listy wypłat,sprawozdania, dodatki mieszkaniowe i energetyczne
- Kontakt:
MRPiPS 05
Witam wszystkich. Musimy przekazać sprawozdanie MRPiPS 05. System Pomost nie chce mi go w ogóle zatwierdzić. Pojawia się komunikat, że nie ma możliwości wczytania go z systemu dziedzinowego. U Was też taj jest? A termin mamy do 04.03.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: praca socjalna
- Kontakt:
Re: MRPiPS 05
tego sprawozdanie nie generuje się w POMOST... wysyła się bezpośrednio z poziomu CAS
-
- Praktykant
- Zajmuję się: pracownik socjalny, obsługa POMOST, listy wypłat,sprawozdania, dodatki mieszkaniowe i energetyczne
- Kontakt:
Dzięki. A w CAS to sprawozdania resortowe czy jednorazowe? Mogłabyś mi napisać krok po kroku jak to zrobić? Bo tak szczerze mówiąc nigdy jeszcze tego nie robiłam
-
- Praktykant
- Kontakt:
resortowe... resortowe PS... wybierz formularz - MPiPS - 05, rok - 2019, i dalej bodajże jest + czy coś w tym rodzaju i trzeba dodać... potem standardowo wypełnij sprawozdanie i wyślij 

-
- Praktykant
- Kontakt:
Dzieki. ale jak tak zrobiłam pojawia mi sie informacja Jednostka WPS Woj. Lubelskie, zablokowała możliwość przekazania sprawozdania. Co w takiej sytuacji?
-
- Praktykant
- Kontakt:
zadzwonić do UW poprosić o odblokowanie... być może minął termin i dlatego jest zablokowane
Oprócz MRPiPS 05 - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
posiedzenie ds. oceny dziecka w pieczy zast. a RODO
zasiłek stały a odrębme gospodarstwo
zasiłek okreowy, zasiłek okresowy
kredyty
Rezygnacja z podania
PROBLEM Z DOKUMENTEM ROZLICZENIOWYM
praca socjalna
Zapytanie
DPS gmina miejsca zameldowania czy gmina miejsca zamieszkania
zmiana decyzji dps
GOSPODARSTWO ROLNE a DPS!
wywiad świadczenie pielęgnacyjne
Usługi opiekuńcze pomost
Zasiłek okresowy a pobyt w Zakładzie Karnym
becikowe i to drugie - czy wliczać do dochodu?
Weryfikacja posiłków "Posiłek w szkole i w domu"