Muzułmanie atakowali młode Rosjanki, budzili się w szpitalac - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 27 lip 2016, 6:30

Imigranci z Bliskiego Wschodu wydaleni z Norwegii, uderzyli do jednego z rosyjskich klubów nocnych w miejscowości Murmańsk i zaczęli nękać młode Rosjanki. Zbyt późno jednak zdali sobie sprawę, że nie znajdują się na terenie liberalnej UE – podaje portal “This is England”.
Muzułmanie, którzy postanowili się rozerwać nieopodal norweskiej granicy, najprawdopodobniej nie zdawali sobie sprawy z mentalności mężczyzn Europy wschodniej. “Mężczyźni w Rosji i krajach sąsiednich radykalnie różnią się od tych na Zachodzie” – zauważa angielskie “TIE”.

Choć rosyjscy stróże prawa niezbyt mieli ochotę o wydarzeniu, w wyniku którego ucierpiało kilkudziesięciu muzułmanów rozmawiać, lokalna społeczność chętnie dzieliła się informacjami na temat incydentu w portalach społecznościowych.

Problem zaczął się, gdy Norwegia wydaliła około 50 muzułmańskich imigrantów za “złe zachowanie”. Nakazano im powrót do swoich krajów przez Rosję, przez którą przeszli w drodze do krainy pełnej blondynek, liberalnym mlekiem i miodem płynącej.Lutowego wieczoru grupa naładowanych testosteronem młodych mężczyzn pochodzenia arabskiego postanowiła udać się na zabawę do Murmańska, miejscowej dyskoteki “Gandvik”. Nieświadomi tego, gdzie byli, zaczęli losowo obmacywać rosyjskie nastolatki.

– Problem w tym, że w Murmańsku, ludzie po prostu nie poddali się praniu mózgu “oświeconej” Europy – zauważają angielscy redaktorzy. Jak nietrudno się domyślić, wybryki, które w Europie zachodniej uchodzą na sucho, tym razem okazały się dla napalonych muzułmanów opłakane w skutkach.

Jak wynika z relacji lokalnej społeczności, niesforna grupa “uciekinierów”, gdy zorientowała się “czym to pachnie”, zaczęła uciekać i się ukrywać. Zostali jednak przez rozwścieczonych Rosjan odnalezieni i odpowiednio “wyedukowani”.

Gdyby na miejsce nie przybyły całe szwadrony policji, sytuacja mogłaby zakończyć się jeszcze gorzej.

Poszkodowani imigranci zostali rozwiezieni po szpitalach w całym regionie. Wszyscy przeżyli, choć na pewno na długo zapamiętają tę rosyjską przygodę i – miejmy nadzieję – wyciągną z niej daleko idące wnioski.

źródło: thisisengland.org.uk
Gość

Napisano: 27 lip 2016, 7:36

Pierdolona ruska propaganda a Ty jesteś ich członkiem debilu.

W rosji jest w chuj muzułmanów, pooglądaj sobie vlogi podróżników! Praktycznie co jest za uralem to muzułman który mówi że Allah będzie rządził całym światem.

Jak można być takim idiotą i w propagandę wierzyć?
Gość

Napisano: 27 lip 2016, 11:19

Gość pisze:Pierdolona ruska propaganda a Ty jesteś ich członkiem debilu.

W rosji jest w chuj muzułmanów, pooglądaj sobie vlogi podróżników! Praktycznie co jest za uralem to muzułman który mówi że Allah będzie rządził całym światem.

Jak można być takim idiotą i w propagandę wierzyć?
Odpowiem ci twoim językiem.

Skurwysynu niedouczony, widziałeś źródło tej wiadomości? Na tyle jesteś niewydolny intelektualnie, że nie widzisz różnicy pomiędzy artykułem zamieszczonym z podaniem źródła od czyjejś opinii?
Podaj z jakich źródeł ty przymule czerpiesz wiedzę?
Gość

Napisano: 27 lip 2016, 14:27

Jak wspomniałem w poprzedniej wiadomości jesteś trollem prorosyjskim, płacą Ci za to?
Masz jakieś inne korzyści z tego tytułu, że kłąmiesz i manipulujesz?

Przeczytaj jeszcze raz moją wiadomość, tak, zrobiłeś to?
To teraz Ci powiem, że z ciebie zwykły rusek, lubisz bolszewizm, chodzisz w czerwonych koszulkach pewnie :lol:

Napisałeś w pierwszym poście coś co odrazu wygląda jak gówno, drugim postem zmusiłeś mnie do uruchomienia google.pl.

A teraz cię "przymule" zbłażnię przy wszystkich i mam nadzieje, że zamilkniesz.

Twoje coś co niby jest źródłem to nie jest źródłem!
Sam mogę napisać:

Wikipedia podaje w swoim artykule, że jesteś obojniakiem.
źródło: https://pl.wikipedia.org/

I co to oznacza to źródło? NIC! Bo nie ma odniesienia do konkretnego artykułu.
Jedynie podałeś link z niby źródłem do strony głównej - a to sobie możesz wsadziś w tą bolszewicką du...e :lol:

Następnie, dlatego zareagowałem bo znam tą sytuację którą opisałeś, tak to propaganda ty mały czerwony paziu :lol:

Proszę cię i błagam, zamknij się i jedź za ural.

Aha i to to źródło które potwierdza że jesteś idiotą i że ja miałem racje
https://namzalezy.pl/pobicie-uchodzcow-w ... nformacji/

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OWNED
Gość

Napisano: 27 lip 2016, 15:24

Spokojnie panowie! Oczywistym jest, że należy mieć odpowiedni stosunek do ruskich ale co fakt to fakt, mordy obili słusznie. Pamiętam też niestety takie zdarzenie z Warszawy, gdy okradziono dzieci tzw. ruskich dyplomatów. W odwecie natychmiast w Moskwie ciężko pobito polskiego dyplomatę. Prawda jest taka, że Rosją rządzą bandyci i stosują bandyckie metody. W tym przypadku lekarstwo jest gorsze od choroby. Dlatego podawanie przykładu rosyjskiego nie tylko jest niemądre ale też może stanowić element sowieckiej propagandy, tzw. oswajania z "dobrocią" zamordysty.
żenia

Napisano: 27 lip 2016, 19:00

żenia pisze:Spokojnie panowie! Oczywistym jest, że należy mieć odpowiedni stosunek do ruskich ale co fakt to fakt, mordy obili słusznie. Pamiętam też niestety takie zdarzenie z Warszawy, gdy okradziono dzieci tzw. ruskich dyplomatów. W odwecie natychmiast w Moskwie ciężko pobito polskiego dyplomatę. Prawda jest taka, że Rosją rządzą bandyci i stosują bandyckie metody. W tym przypadku lekarstwo jest gorsze od choroby. Dlatego podawanie przykładu rosyjskiego nie tylko jest niemądre ale też może stanowić element sowieckiej propagandy, tzw. oswajania z "dobrocią" zamordysty.
Czy banderowska propaganda jest dozwolona ?
Gość

Napisano: 28 lip 2016, 7:50

O jednak ktoś tu zmiękł i nawet się nie odniósł do tego jaką durnotę wali.
Ale jak to jest u trolli prorosyjskich to teraz emocje wzbudzić próbuje banderą :lol:
Jak to jest wy trolle bolszewickie macie jakąś pensję? Kodeks nieformalny, regulamin? A może jak u konsultantów - spis gotowych dialogów? :lol:
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x