Świetny wywiad - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 28 lip 2016, 9:14

Doskonały wywiad. Kaczyński jest wybitnym mężem stanu, któremu na sercu leży dobro Polski a nie wyłącznie elit biznesowych i politycznych:

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/wywiad-b ... kim/e96slh
polonus

Napisano: 28 lip 2016, 11:14

Przeciętny- forma, przewidywalny- merytorycznie. Zadający pytania- tragedia.
Anioł

Napisano: 28 lip 2016, 11:55

Czyżby coś nie po twojej myśli POszło Aniołku? - chcesz czy nie - prawda i tak wyjdzie na jaw.
Kiedy mówi się prawdę i rzeczy nazywa po imieniu to rzadko autor jest gloryfikowany.
Moje wystąpienie na IX OKPS deprecjonowano, ale też po przyjeździe zaraz dano mi wypowiedzenie z pracy ( po 30 latach pracy :).
Tak to już jest, że "jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi"
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 28 lip 2016, 12:25

Anioł, jesteś żałosna. Jesteś tak samo żałosna, jak wszyscy ci lewacy, którzy od wczoraj chłoną każde słowo, każdy gest Franciszka ale nie po to bynajmniej, żeby ubogacić się duchowo ale tylko po to by roztrąbić na cały świat, że Papież przywalił polskiemu rządowi. Jakaż frustracja temu towarzyszy można przekonać się czytając info w topiku viewtopic.php?f=43&t=207217395.

Sfrustrowane lewactwo tak bardzo oczekujecie, że Papież powie do Polaków coś co powinni zrobić i powiedział to wczoraj. Powiedział bardzo wyraźnie i jednoznacznie: należy chronić życie człowieka od poczęcia do naturalnej śmierci! Mam nadzieję, że do was to dotarło i teraz zagłosujecie już za usunięciem prawa do zabijania nienarodzonych dzieci z polskiego ustawodawstwa! Skoro tak bardzo chcecie aby Franciszek pouczał polski rząd, to właśnie to zrobił. Do dzieła więc!
vera_clara

Napisano: 28 lip 2016, 12:56

Co do Papieża, ŚDM- nie wiem nic, nie oglądam, nie mam czasu w domu na to.Co do wywiadu- podtrzymuję zdanie. Wywiad jak wywiad, no nie zaskoczył mnie. Emocjonalnie nie identyfikuje się z tematem ani jednym ani drugim.
Anioł

Napisano: 28 lip 2016, 19:02

Jak zwykle - nic nowego. Ani na plus ani na minus. Ja jestem neutralny w tych kwestiach więc się wypowiadać nie będę. Ale wywiad zawsze mogę przeczytać :)
zrzuctenbalast.pl
qlopek999
Praktykant
Od: 28 lip 2016, 18:58
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x