Na cześć Pracy Socjalnej - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 11 mar 2014, 23:45

W uznaniu dla Światowego Dnia Pracy Socjalnej, wydawca Explore Taylor & Francis Online udostępnia bezpłatnie dostęp do 50 artykułów na temat: "Kryzysy społeczne i gospodarcze - praca socjalna jako rozwiązanie" (Social and Economic Crises - Social Work Solutions). Artykuły będą dostępne dla wszystkich użytkowników internetu do 30 kwietnia 2014 roku.

In honor of World Social Work Day 2014 we\'re giving you free online access to over 50 articles on the theme of Social and Economic Crises - Social Work Solutions. Simply click the titles below to read the articles for free until 30 April 2014.

https://explore.tandfonline.com/page/beh ... k-day-2014
angoc

Napisano: 12 mar 2014, 9:46

Szkoda ,ze tylko po angielsku.......nie ma innych tłumaczeń np włoski:(:(:(
~Wredna

Napisano: 12 mar 2014, 12:59

Innych wersji językowych tych artykułów nie znalazłem, możliwe, że są?
angoc

Napisano: 12 mar 2014, 13:58

Szkoda ,że tylko po angielsku......nie ma innych tłumaczeń np litewski;(

totalna bzdura!
~emilka!!

Napisano: 12 mar 2014, 14:17

Czytając powyższy wpis od razu ciśnie mi się na usta \"Pycha z nieba spycha.\"

Pycha – pojęcie i postawa człowieka, charakteryzująca się nadmierną wiarą we własną wartość i możliwości, a także wyniosłością. Człowiek pyszny ma nadmiernie wysoką samoocenę oraz mniemanie o sobie. Gdy jest wyniosły, towarzyszy mu zazwyczaj agresja.

W wielu przypadkach pycha oraz wyniosłość są spowodowane wysokimi osiągnięciami we własnym życiu lub niepowodzeniami w czyimś życiu.
~wwz

Napisano: 12 mar 2014, 14:47

\"Pycha z nieba spycha..\" - ładne ! - ale ja nie mam takich aspiracji- nie wybieram się tam...Mogłabym i owszem - ale skromna jestem.
~emilka!!

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x