NAGRODA
NAGRODA
Patrzę właśnie na swoje konto i nie wierzę własnym oczom- jest wpływ! Nagroda od pracodawcy! Przypatruję się uważnie i nadal nie wierzę. Jak to możliwe, że z końcem roku spotkała mnie taka niespodzianka? Niewątpliwie moje zaangażowanie, wysiłek wkładany w pracę oraz raport pomostowy sprawiły, że zostałam doceniona, czego efektem jest dzisiejszy wpływ na konto. Raduję się niezmiernie wpatrując się w ten przelew jak sroka w gnat..w myślach już dysponuję środkami błądząc po alejkach galerii... kupuję prezenty gwiazdkowe dla najbliższych. Zaszaleję, myślę sobie, i wydam calutką nagrodę na prezenty! Przymykam oczy i widzę zachwyt syna buszującego pod choinką..nic nie zastąpi takiego widoku. Widok czterech jedynek wpływu tak mnie rozczulił, że poczułam się wyjątkowym specjalistą pracy socjalnej. Ale zaraz, zaraz...coś mi sie saldo nie zgadza..biegne po okulary..zakładam..i nie widzę jednej jedynki! Zniknęła nagle?..A nie..jest! Wszystko się zgadza..czwarta jedynka jest po przecinku...Wesołych Świąt!
Re: NAGRODA
..w swej naiwności wierzę jednak, że to jakaś cząstka kwoty przeleciała na konto dopiero...może się księgowej system \"zaciął \"?
Wesołych..Adam;)
Wesołych..Adam;)
Nagroda od pracodawcy!!! To jest to co lubię, jak co roku - być taaak traktowana jak inni!!!
greentea - w twoim tekście o nagrodzie napięcie rośnie jak w filmach Hitchcock`a 

Wiesz co najpierw szef daje pismo u o pracownikowi o przyznanej nagrodzie,a nie przelewa na konto nie informując nie ściemniaj
Oprócz NAGRODA - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
art. 6a dożywianie w 2014r.
Przemoc
dwa wnioski ile decyzji ?
podstawa prawna dożywiania od 2014
dochód dziecka
bezdomny!!!!
Prywatny folwark - OPS
Umarła z przepracowania
5 wniosków i co dalej
osoba przebywa w zakładzie karnym
dochód z działalności gospodarczej