Witam . z Rozdz 85212 & 4010 opłacam wynagrodzenie dwóch pracowników + nagroda . Z powodu zwiększenia budżetu zostaje mi dużo środków na nagrody , czy z tego Rozdziału mogę wypłacić nagrodę księgowej lub kierownika OPS
ludzie jaka nagroda z 84212, dla kierownika lub księgowej toż to kryminał. Swiadczenia robi pracownik a nagroda dla kierownika. Smieszne, robicie tak jak Hofman. Oj niedługo posiedzicie w pracy.
Przepraszam a czy kierownik nie podpisuje decyzji? księgowa nie księguje ? Czy w sprawozdaniu rzeczowo finansowym nie wykazujemy części etatu kierownika, księgowej?
To o co chodzi nie można przyznawać dodatkowego wynagrodzenia z 3% dla kierowników, zastępcy i księgowego?
czy to znaczy że te osoby mają wykonywać tę pracę bez wynagrodzenia? z czego to wynika, jakie przepisy to ustalą że nie można ? proszę o informację, pozdrawiam
kobito masz to w zakresie czynności podpisywanie a ksiegowa księgowanie. Nagroda za prace w godz pracy, wylecisz z roboty jak będzie kontrola. Daj pracownikowi dodatek specjalny za to że nie ma czasu iść na siusiu bo wali decyzje na rodzinne. A ty gwiazdo za co? nawet nie znasz dobrze ustawy o świadczeniach rodzinnych.
Chodzi mi dokładnie o to pracownicy działu rodzinnego dostaną nagrody , mimo to zostaje mi pieniędzy i nie wydam 3% na utrzymanie dlatego chcę dać z tych środków nagrodę kierownikowi bo szkoda oddać pieniądze.