nalezności dłuznika

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
GRAS

nalezności dłuznika

Post autor: GRAS »

jak zrobic w sygnity nalezności dłuznika za okres 2015/2016 robiiam w ub roku a teraz nie moge tego zrobić , nie pobiera mi tabelki z zadłużeniem i odsetkami,
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: nalezności dłuznika

Post autor: naitsyrk85 »

Czy sądzicie podobnie jak ja, że taki wydruk jak poniżej w module FA byłby przydatny? najlepiej jeszcze z możliwości zapisu do pliku exela
Załączniki
fa.jpg
Ostatnio zmieniony 26 paź 2016, 13:02 przez naitsyrk85, łącznie zmieniany 2 razy.
Alka25

Post autor: Alka25 »

To się Krotoszyn postarał...
Pewnie, że by się przydała.
Sama dużo takich zestawień robię, ułatwia to później w sprawozdawczości, na koniec półrocza czy roku.
naitsyrk85
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: naitsyrk85 »

Wysłałem takie zgłosznei o przygotowanie takiego wydruku w systemie, ale przy pojedynczym zgłoszeniu raczej za szybko tego się nie doczekamy zbieram więc opinię czy tego typu wydruk byłby interesujący dla innych, tym bardziej,że chciałbym aby istniała możliwość eksportu do exele weić można będzie sobie wtedy opracować według własnych potrzeb
ODPOWIEDZ