nalezności dłuznika
nalezności dłuznika
jak zrobic w sygnity nalezności dłuznika za okres 2015/2016 robiiam w ub roku a teraz nie moge tego zrobić , nie pobiera mi tabelki z zadłużeniem i odsetkami,
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: nalezności dłuznika
Czy sądzicie podobnie jak ja, że taki wydruk jak poniżej w module FA byłby przydatny? najlepiej jeszcze z możliwości zapisu do pliku exela
Ostatnio zmieniony 26 paź 2016, 13:02 przez naitsyrk85, łącznie zmieniany 2 razy.
To się Krotoszyn postarał...
Pewnie, że by się przydała.
Sama dużo takich zestawień robię, ułatwia to później w sprawozdawczości, na koniec półrocza czy roku.
Pewnie, że by się przydała.
Sama dużo takich zestawień robię, ułatwia to później w sprawozdawczości, na koniec półrocza czy roku.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Wysłałem takie zgłosznei o przygotowanie takiego wydruku w systemie, ale przy pojedynczym zgłoszeniu raczej za szybko tego się nie doczekamy zbieram więc opinię czy tego typu wydruk byłby interesujący dla innych, tym bardziej,że chciałbym aby istniała możliwość eksportu do exele weić można będzie sobie wtedy opracować według własnych potrzeb
Oprócz nalezności dłuznika - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
???
ELMER PROSZĘ O POMOC - zwrot prawa jazdy, a dec o uznaniu
dochód
WYRÓWNANIE
trudny klient, skład rodziny, dochody...
wierzycielka wyjechała
adres MSWIA
wyjście za mąż
elmer -wniosek o podjęcie działań
zobowiązanie dłuznika do zarejestrowania się
czy to są NP?
PILNE!!!!!!!!
pilne
dłużnik płaci w euro
zwrot prawa jazdy, co dalej z decyzją?
skuteczna egzekucja,decyzja odmowna