chyba \"rząd\" nie może przeżyć takich wyników

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~Łukasz

chyba \"rząd\" nie może przeżyć takich wyników

Post autor: ~Łukasz »

https://biznes.onet.pl/cbos-za-przyjecie ... news-detal

a wg mnie i tak za dużo ludzi chce tego euro. Jeszcze bezpojęciowców (przynajmniej w zakresie tematu przyjęcia euro) jest dużo w tym kraju.
~ola

Re: chyba \"rząd\" nie może przeżyć takich wyników

Post autor: ~ola »

a mnie o zdanie nikt nie pytał, zresztą po wynikach widać, że to ściana wschodnia
~hulahop

Post autor: ~hulahop »

Pan Tusk marszczy brew. Pan Komorowski gniewa się. Pan Tusk daje głos: STOP kibolowskim huliganom! Pan Komorowski: nie może być i nie będzie tolerancji dla kibolstwa.

A ja tylko pytam: czyżby? Czy aby 10 kwietnia ci sami kibole tylko w innym miejscu niebędą mogli liczyć na bierność Policji i milecznie władz państwowych? Czy nie będą mogli nawet liczyć na to, że ich szeregi zasila niektórzy posłowie a nawet senatorowie.

Drogi panie Tusku i drogi panie Komorowski, jak raz na coś przyzwalacie to nie miejcie pretensji, ze zdezorientowani kibole sami potrafią ocenić kiedy im wolno wszczynac burdy a kiedy nie.

I to jest mój główny zarzut do rządów PO z PSL. Antywychowawcza, deprawuwjąca spoęłczeństwo polityka, za którą zapłacimy my wszyscy.

Gdy ci sami kibole na Krakowskim Przedmieściu wrzeszczeli \"jest krzyż - jest impreza\" pan Tusk z panem Komorowskim zaszyli się w najgłębszą norę i zacierali ręce z uciechy. No to zbieramy owoce tego. A Policja biernie przyglądała się i przysłuchiwała, jak kibole obrażali katolików, symbole religine, jak naruszali godność i nietykalność cielesną katolików.

Każda władza ma obowiązek być władzą a nie politbiurem, jak to mam miejsce obecnie.
~do hulahop

Post autor: ~do hulahop »

Nie zauważyłeś, że tu jest inny temat? Na Krakowskim Przedmieściu nie było kiboli tylko ludzie, którzy mieli już dosyć niemocy władz miejskich, żeby usunąć to nekroprzedstawienie.
~logika i uczciwość

Post autor: ~logika i uczciwość »

Czyli kibole, inaczej wyborcy PO :)
~samosia

Post autor: ~samosia »

Taka jest logika PO. Jak ci sami ludzie dewastują w kraju katolików to są obywatelami. Jak żygają po ulicach w Wilnie to kibolami. Jak ci biedni ludzie mają nie zwariować?
~do samosi

Post autor: ~do samosi »

Skąd ty wiesz, że to byli ci sami ludzie. Wręcz odwrotnie. Kibole to kibole a przed Pałacem Prezydenckim to nekrokibole......
~samosia

Post autor: ~samosia »

Dzięki kibolu, że dałeś świadectwo kim jesteś. Dlatego w Polsce zamiast dobrobytu mamy wieczną rozróbę kibolską z pierwszym kibolem RP na czele.

Wolałabym po stokroć być uczciwym \"nekrokibolem\" niż wypie,rdkiem pierwszego kibola RP.
~Łukasz

Post autor: ~Łukasz »

no no samosia, brawo, krótko i na temat. Tyle, że możesz zostać na tym forum wygwizdana za poglądy. Choć nie sądzę, abyś sie tym strasznie przejmowała. Tak mi sie wydaje. I co ciekawe, nie będą polemizować z Twoim poglądem, tylko z Twoją Osobą. Takie typowe dla platformy.
~olga

Post autor: ~olga »

Taaaa!!! \"Uczciwi\" nekrokibole z pochodniami.... Coś mi to przypomina... Jeszcze trzeba po nich sprzątać..
ODPOWIEDZ