Nie dla przyjmowania muzułmańskich emigrantów

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
Gość

Re: Nie dla przyjmowania muzułmańskich emigrantów

Post autor: Gość »

Ares30 pisze:Czyli Frondę i Zależną?

Nie wiem cz ktoś jedzie na wakacje do innego kraju by czytać biblię/koran w miejscu publicznym. Szukasz problemów.
Czyli emigrantom islamskim zakażemy czytać Koran, wznosić meczety i wyznawać ich wiarę ? Przyjechali na wakacje co mają się truć? :lol:
Już widzę ten jęk wszelkiego rodzaju postępowców. :lol:
Gość

Ares30 pisze:Czyli Frondę i Zależną?

Nie wiem cz ktoś jedzie na wakacje do innego kraju by czytać biblię/koran w miejscu publicznym. Szukasz problemów.
Trzeba było tak pisać od razu, że to turyści :lol: :lol: :lol: :lol:
Allahu Akbar
Ares30

Post autor: Ares30 »

Zakazy nigdy nie są dobre. Rodzą bunt i rozwijają podziemie. Polscy katolicy są bardziej otwarci na wyznawców innych religii i dlatego przyjmiemy część uchodźców z Syrii:)
Gość

Ares30 pisze:Zakazy nigdy nie są dobre. Rodzą bunt i rozwijają podziemie. Polscy katolicy są bardziej otwarci na wyznawców innych religii i dlatego przyjmiemy część uchodźców z Syrii:)
Otóż to, z Syrii chrześcijan którym grozi eksterminacja z rąk wyznawców Mahometa tak oraz repatriować Polaków za wschodniej granicy. I to jest program maksimum na który w obecnym czasie możemy sobie pozwolić
Ares30

Nie z rąk wyznawców Mahometa tylko terrorystów z państwa islamskiego.
Gość

Ares30 pisze:Nie z rąk wyznawców Mahometa tylko terrorystów z państwa islamskiego.
,,Muzułmanie wyrzucili do morza 12 chrześcijańskich uchodźców''
https://pl.blastingnews.com/europa/2015/ ... 55771.html

Zazdroszczę optymizmu ale nie chcę aby moje dzieci miały z taką dziczą nic do czynienia. Większość obywateli jest przeciw i to jest święte prawo demokracji . Garstka idiotów poprawnych politycznie / nawet jak są z Brukseli / nie może narzucać swej woli reszcie społeczeństwa ale jak chce to niech spróbuje.
Ares30

Muzułmanie i państwo islamskie to dwa odmienne światy. Łączy je tylko religia.
https://polska.newsweek.pl/uchodzcy-w-po ... 641,1.html
Wątek spóźniony.
Gość

Ares30 pisze:Muzułmanie i państwo islamskie to dwa odmienne światy. Łączy je tylko religia.
https://polska.newsweek.pl/uchodzcy-w-po ... 641,1.html
Wątek spóźniony.
Tych ludzi za burtę nie wyrzuciło żadne państwo islamskie tylko zbydlęceni muzułmanie dla których tolerancja jest obca.
Jestem ciekawy czy ty jesteś naprawdę tak ograniczony czy zindoktrynowany pro ,,europejskim'' szlamem politycznej poprawności?

Zrozumcie, większość Polaków ich tu nie chce i sraczka unijna ani rodzimi ,, pożyteczni idioci '' nic tu nie zmienią. :D :D
Ares30

Ale oni już tu są i będzie więcej. Nic nie poradzisz.
ODPOWIEDZ