Ci panowie maja do tej pory 5% poniewz glosuja na nich czlonkowie rodzin lub znajomi ktorzy tworza zamknieta enkklawe oszukuja rolnikow. Dostaja sie do spolek SP na zasadzie kumoterstwa. Ja mam prawa nabyte do opieki nad matka ma 92 lata zabrali mi to poslowie PSL z dniem 30 czerwca 2013 bo jakis tusk tak im rozkazal. Mam ich w d..pie
ale sa g-mi poniewaz mogli nie dopuscic wprowadzeniem ustawy z 2012 r. i ty mi tu nie pi...l ze jakies PO , sa kabotynami ze nie sa za rolnikami !!! PSL nigdy juz nie powinnien istniec!
iga cybaly do europarlamenty dostaja pensje 25 tys zl i swiadczenie emerytalne na tym poziomie , jak mozna na takich cybalow glosowac ? moze mi ktos to wyjasnic jak ci z PSL zamisast bronic rolnikow aby i nie pozbawiac swiadczenia opiekunczego dopuszczaja sie zdrady wobec rolnikow. PSL, musi sie znalezc nowy Jakub Szela !!! a jak sie znajdzie to doskonale wiecie co z takimi palantami on robil!! PSL nie powinien istniec poniewaz nie broni spolecznosci rolniczej !!!
Do kaśki. Hamuj się trochę dziewucho jak się zwracasz i kogoś oceniasz!!!! Ta kobieta nie może podjąć pracy i żyć swoim życiem bo się musi opiekować rodzicami całą dobę. Wie się zamknij jak nie masz bladego pojęcia o opiece całodobowej za którą jak na daną chwilę ani lata pracy ci nie wchodzą ani pansja. Więc stul py... żmijo
spier..laj ~baska ja mam mamę po złamaniu kręgosłupa i opiekuje się nią i pracuje więc można. Poza tym większość osób niepełnosprawnych to są osoby świetnie dające sobie radę i nie potrzebują całodobowej opieki. Poza tym za komuny na pewno by dostali tacy naciągacze pieniądze.