Nie odbiera dodatku - Dodatek energetyczny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 04 paź 2016, 8:38

Witajcie.
klient już od czerwca tego roku nie odbiera dodatku energeycznego z kasy (najprawdpodobniej wyjechał za granicę i odbywa karę pozbawienia wolności). Czy coś można z tym zrobić? Jakoś wstrzymać dodatek? Na jakiej podstawie? Prosze, pomóżcie.
Klara27

Napisano: 09 lis 2016, 13:17

powiem Ci, że sama mam takie problemy. Zasrane 11 zł, a bujasz się i prosisz na kolanach żeby przyszli odebrać. Jak nie - to dopiero rozpoczyna się polka: zapotrzebowanie, zwrot, meldunek, poprawienie meldunku itd. Najlepiej brać indywidualne konto osoby w Energii i tam wysyłać ten wrzód na d... :roll:
tekla

Napisano: 14 lis 2016, 11:59

My też mieliśmy takie problemy.
Zmieniliśmy sposób odbioru albo na prywatny rachunek wnioskodawcy w banku albo do zakładu energetycznego na subkonto.
Teraz jest super.
Polecam takie rozwiązanie.
Fantomas

Napisano: 14 lis 2016, 14:23

Dzięki za informacje ;), niestety tu jest taka niekomfortowa sytuacja, że nie mam kontaktu nawet z nikim z tego Pana rodziny, żeby wskazać numer rachunku, na który to przelać. W jego domu nikogo również nie ma :/. ZERO KONTAKTU.
Byłam w październiku na szkoleniu u Bajora i mówił, że takie środki to tylko na depozyt sądowy, żadne zwroty do Urzędu Wojewódzkiego :/.
Klara28

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x