nie ogarniam juz deklaracji ceeb pomocy :(

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
elinka85
Referent
Zajmuję się: ps

nie ogarniam juz deklaracji ceeb pomocy :(

Post autor: elinka85 »

Błagam niech mi to ktoś wytłumaczy bo już nie ogarniam!!!!! W mojej gminie totalnie były położone deklaracje CEEB tzn. że ludzie składali deklaracje i nie zaznaczali, że źródło ciepła jest zainstalowane, eksploatowane i stanowi źródło c.o czy tam c.w.u. Takie cuda wyszły kiedy zaczęłam pobierac CEEB. W porozumieniu z działem, który te wnioski przyjmował odsyłałyśmy do nich ludzi żeby te deklaracje poprawi. Czy to nie było źle z naszej strony??? czy to, że te deklaracje są poprawione teraz jest ok???
nicola41
Praktykant
Zajmuję się: SR,SW,DM,DE, FA,ST
Kontakt:

Re: nie ogarniam juz deklaracji ceeb pomocy :(

Post autor: nicola41 »

U nas też ludzi wysyłaliśmy do poprawy deklaracji jak nie było zaznaczone że przykładowo nie jest eksploatowane. Na szkoleniu Mazurkiewicz mówił że ma być wszystko zaznaczone.
madzix
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: nie ogarniam juz deklaracji ceeb pomocy :(

Post autor: madzix »

u nas większość ludzi co sama składała elektronicznie ma błędy, poprawiają i w CEEB teraz są 2 deklaracje, nie ma czegoś takiego jak korekta
ODPOWIEDZ