Nie rozumiem tego sprawozdania - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 4    [ Posty: 34 ]

Napisano: 14 sie 2014, 13:05

Otrzymałam dziś w casie sprawozdanie z KDR
Od niedawna moja gmina realizuje KDR
co mam wpisac w pytaniach takich jak:

Czy jednostka samorządu terytorialnego realizuje wsparcie w postaci samorządowej karty dużej rodziny?
Tak czy Nie ?

Rodzaj Karty wykorzystywanej do weryfikacji uprawnień do zniżek w ramach funkcjonowania samorządowej karty dużej rodziny? do wyboru:
Karta ogólnopolska lub karta samorządowa?

MOJE PYTANIE BRZMI: KARTA SAMORZĄDOWA CZYLI JAKA ?
wiesia`14

Napisano: 14 sie 2014, 13:20

w którym module jest to sprawozdanie??? wiadomość mam a sprawozdania nigdzie nie widzę
aia

Napisano: 14 sie 2014, 13:23

sprawozdanie resertowe -> ostatnia pozycja roli WRiSPZ
wiesia`14

Napisano: 14 sie 2014, 13:24

POMYŁKA :)

sprawozdania jednorazowe -> ostatnia rola: sprawozdanie WRiSPZ :D
wiesia`14

Napisano: 14 sie 2014, 13:32

Prosze mi powiedziec czym różni się karta ogólnopolska od kart samorządowej ? :?: :?: :?: :?: :?:
wiesia`14

Napisano: 14 sie 2014, 13:36

Jak to czym? Karta samorządowa to karta lokalna, gminna wprowadzona w gminach na podstawie uchwały zaklepanej na sesji rady, np. Łódzka Karta Dużej Rodziny itp. A ogólnopolska jest rządowa zatwierdzona przez Ministerstwo.
MyBoo
Stażysta
Od: 05 cze 2014, 7:43
Zajmuję się:

Napisano: 18 sie 2014, 8:29

ja nie widzę u siebie tej roli WRiSPZ, co mam zrobić? Pomózcie
evita

Napisano: 18 sie 2014, 8:40

to sprawozdanie zostalo opublikowane w CAS piecza zastepcza
gopsosk

Napisano: 18 sie 2014, 9:05

Mam pytanie jesli u nas nie ma loklanej karty czyli "Czy jednostka samorządu terytorialnego realizuje wsparcie w postaci samorządowej karty dużej rodziny ** " tutaj nie zaznaczam nic , dodatkowo nie planujemy wprowadzic lokalnej karty to czy musze to wypelniac " Osoba do kontaktu ws. realizacji wsparcia w postaci samorządowej karty dużej rodziny " bo to sie tyczy tej lokalnej czyli smorzadowej? tak samo dalej : "Rodzaj karty wykorzystywanej do weryfikacji uprawnień do zniżek w ramach FUNKCJONUJĄCEJ samorządowej karty dużej rodziny" a co jesli przeciez samorzadowa u nas nie funkconuje?
nowa30

Napisano: 18 sie 2014, 9:07

Bo przeciez te wszystkie informacje są o samorządowje KDR czyli tej lokalnej a u nas jest tylko ogólnopolska to nie wysyłam tego sprawozdania czy wysylam puste?? Proszę o Pomoc:)
nowa30

Strona 1 z 4    [ Posty: 34 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x