NIE WIEM - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 01 kwie 2014, 10:27

szczerze chyba za dłuuugo
im dłużej tu pracuje tym częściej korzystam z rad innych
robię po sto razy tę samą robotę a potem wątpie czy zrobiłam dobrze a niech jeszcze ktoś na forum wzbudzi moje wątpliowsci to siedze i przewalam tony dokumnetów aby udowodnić sobie samej czy jest Ok/
wypalenie zawodowe
~janka

Napisano: 01 kwie 2014, 10:32

Dzieki Elmer dzieki Janka
A tak sobie myśle dlaczego nie wydać aryginałow skopiuje na kopii każę podpisac sie Pani że dostał oryginał wtedy i wtedy dzieki serdeczne jeszcze raz
Po co facet ma znow jeździć brac urlop jeśli u mnie i tak niedługo stanie jego teczka w archiwum
~JYULKA

Napisano: 01 kwie 2014, 10:32

Art. 73. § 1. 48) Strona ma prawo wglądu w akta sprawy, sporządzania z nich notatek, kopii lub odpisów. Prawo to przysługuje również po zakończeniu postępowania.

§ 2. 50) Strona może żądać uwierzytelnienia odpisów lub kopii akt sprawy lub wydania jej z akt sprawy uwierzytelnionych odpisów, o ile jest to uzasadnione ważnym interesem strony.
~janka

Napisano: 01 kwie 2014, 10:35

tzn każdy robi jak uważa

ja kserokopię np. zaświadczenie z US biorę tylko w przypadku gdy oryginał znajduje sie w FA które takze prowadze
wówczas stawiam pieczatke zgodności i pisze ze oryginał znajduje sie w dokumentach FA

tak kazała kontrola , tak robie

~janka

Napisano: 01 kwie 2014, 10:36

dzieki Janeczka Jacy Wy jesteście mądrzy....Ile mi potrzeba czasu aby tak operować artykułami paragrafami......
~JYULKA

Napisano: 01 kwie 2014, 10:41

JYULKA do mądrości to mi daleko , mądra to była moja Pani od prawa aż miło się słuchało
~janka

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x