Nie zamówiona plastikowa KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 10 kwie 2024, 9:45

Witam
Jeśli mieliście podobny przypadek, to proszę o pomoc.
Dostałam elektroniczny wniosek na KDR. Oczywiście błędów sporo, m.in.wnioskodawca nie zaznaczył, że chce KDR dla swoich małoletnich dzieci, zaznaczył tylko dla siebie i żony, nie były też zaznaczone karty plastikowe, wyłącznie elektroniczne. Po rozmowie telefonicznej z wnioskodawcą, Pan postanowił poprawić wniosek i wybrał, że mają być karty elektroniczne dla wszystkich plus plastiki. No i przy żonie przegapiłam i nie zaznaczyłam, żeby wydać też plastik, została tylko elektroniczna, a decyzja już wydana i nie wiem jak to teraz poprawić. Nie wysłałam jednak jeszcze zamówienia do produkcji na plastiki.
Jeśli ktoś z was ma jakiś pomysł jak to załatwić, to proszę o radę :)
1qaz
Stażysta
Od: 20 mar 2020, 14:43
Zajmuję się: FA, ŚW

Napisano: 12 kwie 2024, 8:37

Hej. Naprawdę nikt nie miał takiej sytuacji???
1qaz
Stażysta
Od: 20 mar 2020, 14:43
Zajmuję się: FA, ŚW

Napisano: 12 kwie 2024, 10:10

chyba jedyna opcja to unieważnienie karty i wprowadzenie wniosku z ręki? chyba przy zamawianiu z zarządzania kartami nie ma opcji wyboru form karty... powiem szczerze, że miałam takie przypadki, ale już nie pamiętam dokładnie. na pewno kartę trzeba unieważnić i zrobić z ręki
rikli
Referent
Od: 15 maja 2019, 10:25
Zajmuję się: KDR

Napisano: 12 kwie 2024, 10:40

Ewentualnie z ręki wprowadzić wniosek o dodatkową formę kartę i zwolnić z opłaty - na wniosku z urzędu zrobić sobie adnotację, że z winy pracownika.
Pozdrawiam
lukas19861
Referent
Od: 04 kwie 2019, 12:43
Zajmuję się: KDR, OP3 i nie tylko :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x