moje pytanie czy orzekamy o nienaleznie pobranych i zwrocie 500+ ktore bylo zrealizowane w formie rzeczowej????
moje pytanie czy orzekamy o nienaleznie pobranych i zwrocie 500+ ktore bylo zrealizowane w formie rzeczowej????
no tak własnie też myśle bo moi radcowie "podobno" (nie ja sie pytalam tylko moja uczynna kolezanka) twierdza ze nie mozna dochodzic zwrotu świadczenia zrealizowanego w formie rzeczowej! no bo co niby ma oddac ziemniaki czy cukier ktory sobie zakupil w ramach tego? jak dla mnie to ma zwrocic rownowartosc rzeczowego swiadczenia i tyle...
kolezanka z pomocy spolecznej uwaza ze nie mozna sie domagac zwrotu zasilku zrealizowanego w formie rzeczowej w pomocy spolecznej....
Widzę sława Sosnowca i w Twoje strony dotarłade Charette pisze:Może z Sosnowca jest?
może ten powyższy tekst świadczy o tym że to właśnie ty jesteś z Sosnowca ("BADKI" TO LOKALNY SPECJAŁ CZY COŚ? bo nie nadążam....brzmi jak "ślązok")???? ja oczekuję tylko konkretnej odpowiedzi.6i9 pisze:Jak się nie należało to trzeba zwrócić i to nie kartofle, badki, czy płonki a żywą gotówkę.
Nie no dobrze, że to napisałeś bo na pewno maggi żądałaby zwrotu kartofli czy badków