nienaleznie pobrane świadczenia - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 27 lut 2017, 9:57

Nikt nigdy nie zawinił ? to tylko ja popełniłem błąd ? Jak z tego wybrnąć ?
ZORRRO

Napisano: 27 lut 2017, 9:59

:( Nikt nigdy nie zawinił ? to tylko ja popełniłem błąd ? Jak z tego wybrnąć ?
ZORRRO

Napisano: 01 mar 2017, 9:06

Ja nadal nie wiem co robić Nie wiem czy mam pecha że nikt mi nie odpowiada, czy to trudny temat...Proszę ..moze KTOŚ miał taką sytuację
ZORRRO

Napisano: 01 mar 2017, 9:08

Jeszcze tylko 3 mies zastępuje koleżanke ale chciałbym po sobie zostawić SPOKÓJ..proszę !
ZORRRO

Napisano: 01 mar 2017, 9:39

A dlaczego wypłaciła za dużo świadczeń- była błędna decyzja?
~o~

Napisano: 01 mar 2017, 9:43

To ja zawinilem Kobitka przyniosła zaśw o powrocie do pracy z u.wychowawczego Włożyłem do kartonika i kazalem przynieść zaśw o dochodach za II mies Nienaleznie miala 400 zł za II mies wypłacone Chetnie oddała Pieniądze są ale to moja wina co z decyzją Jestem na zasyępstwie 7 mies i na szczęście jeszcze tylko kilka Prosze pomoc mi
ZORRRO

Napisano: 01 mar 2017, 10:07

Nie wiem ....co KTOŚ się odezwie to już po raz drugi nie odzywa się ....A może choć podpowiedzcie mi gdzie znajde odpowiedź
ZORRRO

Napisano: 01 mar 2017, 10:36

Normalna procedura- wszczęcie postępowania ... decyzja uchylająca w części dot.dod. z tyt. urlopu wych.......ustal nienależnie pobrane świadczenie i odstąp od zobowiązania do zwrotu/egzekwowania nalezności z uwagi na wpłatę należności w dniu....
~o~

Napisano: 01 mar 2017, 11:17

dzięki serdecznościowe ..Koleżnka powiedziała tak samo jak Ty ale że wznowieniem a nie wszczęciem zacząć Ja już nie wiem co ...Straszne jak czegoś nie wiem..
ZORRRO

Napisano: 01 mar 2017, 11:20

wszczęcie na 100%
~o~

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x