decyzje o swiadczeniu rodzinnym dostałam na cały rok do 31.10.13 w miesiacu 03,08.13 mąz podjał pracę co zgłosiłam w urzedzie .dostałam decyzje kontynujacą zasiłek do 31.10.13 .dzisiaj dostałam zawiadomienie prawie o przestepstwie pobrania swiadczeń za miesiac pazdziernik które wziełam nieprawnie czyli bedę musiała zwrócić swiadczenia za pazdziernik .na nowy okres zasiłkowy nie składałam podania gdyz po obliczeniu naszych dochodów nie przysługiwałyby one nam poniewaz juz oboje pracujemy .wszystko złozyłam zgodnie z prawem łacznie to kiedy maz podjał pracę i jaki dochód bedzie osiagał .kto sie pomylił i wydał mi pieniadze za pazdziernik przeciez sama ich sobie nieprzelałam na konto o co chodzi co mówic jak pójdę tam w poniedziałek
a cóż to za twór \".dostałam decyzje kontynujacą zasiłek do 31.10.13\"
miałaś przyznany zasiłek do 31.10 a potem jeszcze jakąś decyzję kontynujacą zasiłek do 31.10.13? nie rozumiem
tak własnie najpierw kazali napisac ze sie zgadzam na zabranie zasiłku za pazdziernik tak że ja sie zgadzam po dostarczeniu dochodu męza za przepracowany miesiac wrzesień .przyszła decyzja składajaca sie z pieciu stron o przyznaniu zabraniu i przyznaniu,gdzie na nastepny rok juz nie składam bo dochody przekraczaja i niby wszystko załatwione a tu pieniadze na koncie no po prostu szok .teraz juz sie domyślam ze to po prostu czyis bałagan a ja napewno bedę musiała oddać pieniadze o które sie nie prosiłam ,dobrze ze to tylko miesiac