No i wszytko jasne - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 18 gru 2015, 21:45

Ja tam po wybiórczej nie będę płakał :lol:

"- Wykupcie prenumeratę, bo w ten sposób też bronicie demokracji. Serio, Sytuacja ''Gazety Wyborczej' jest finansowo trudna, a może być jeszcze gorzej - napisał na Facebooku były publicysta tego dziennika Piotr Pacewicz.

Jak widać - szalone ataki na PiS i entuzjastyczny stosunek do uchodźców prawdopodobnie odbiły się na kondycji finansowej "Gazety Wyborczej".

Piotr Pacewicz, wieloletni publicysta "Wyborczej", napisał na Facebooku:
“ tych, którzy nie mogą przeczytać, bo nie mają prenumeraty wyborczej.pl proszę: wykupcie prenumeratę, bo w ten sposób też bronicie demokracji. Serio, Sytuacja "GW" jest finansowo trudna, a może być jeszcze gorzej, bo przeciwnicy będą kombinować. A świat bez GW byłby jednak gorszy, prawda? Nawet dla ludzi, którzy jej nie lubią, czy mają rozmaite pretensje. Panuje przekonanie, że Wyborcza i Agora to potęga finansowa. Tymczasem sprzedaż papierowej Wyborczej spadła w XXI wieku ponad dwukrotnie (!), reklam jest (pip) razy mniej, a duże czytelnictwo w sieci nie przynosi dochodu, bo ludzie uważają, że 'jak w sieci to za darmo". Redakcja jest znacznie zredukowana, zarobki ograniczone, pracują jak wściekli.

A jak rozumieć zdanie "przeciwnicy będą kombinować"? Prawdopodobnie chodzi o odcięcie "Gazety Wyborczej" od źródła finansowania w formie ogłoszeń i reklam publicznych. W latach 2010-2014 z samych tylko reklam i ogłoszeń ministerstw wpłynęło do Agory ok. 5 mln zł."
aleyaya

Napisano: 18 gru 2015, 21:55

nie wiem, co dla ciebie
dla mnie jasne i niezaprzeczalne jest że nowej ekipie idzie wyłącznie o KORYTO
twój wpis tylko to potwierdza
brutalna prawda

Napisano: 18 gru 2015, 23:18

każdym świniom chodzi wyłącznie o koryto i tak co 4 lata jedne świnie odrywają inne świnie od koryta i zajmują przy korycie co lepsze miejsca ale dyżurny pisuarowy hejter aleyaya i tak tego nie pojmie :lol:
2 x brutalna prawda

Napisano: 19 gru 2015, 11:37

Ja tylko zacytuję stare. mądre pprezysłowie: "każdy sądzi podług siebie". Wam tylko jedno na myśli - "koryto". Smutna prawda jest taka, że każda świnia przed zabiciem przeraźliwie kwiczy. A czerwona tym bardziej. Tak właśnie kwiczał morderca kobiet i dzieci Che Guevara. Ale to nic nie daje. Żegnajcie czerwieńcy.
aleyaya

Napisano: 19 gru 2015, 11:43

Zgadzam się w 100% procentach z przedmówcami, że każdej świni chodzi tylko o koryto. Nareszcie i do nas to dotarło dlatego psotanowiliśmy odusnąć te świnie od koryta. Terza zewszdą rozlega się przeraźliwe kwiczenie nie tylko świń odsuniętych odf koryta ale także lewackich knurów z zagranicy. Na szczęście tendencja jest taka, że kolejne społeczeństwa zachodnie mają już dość lewackiego panoszenia się i lewackiego terroru. Wasze dni są policzone. Powinniśmy dziękować Bogu za to, że głupia lewaczka Merkel ściągnęła uchodźców, bo to stało się impulsem do przebudzenia społeczeństw. Nareszcie nadchodzi czas do respektowania praw naturalnych a nie wynaturzeń lewackich.
kazimiera

Napisano: 19 gru 2015, 12:29

hejterze "nie sądź a nie będziesz sadzony" i ciebie gamoniu rozliczą :lol:
2 xbrutalna prawda

Napisano: 19 gru 2015, 13:05

mam nieodparte wrażenie, że ani kazimiera, ani ten jajeczny nie wiedzą, o czym piszą
ponieważ zaś "ścieżki idiotów nie są moimi ścieżkami", nie zamierzam ich prostować, zostawiam więc to towarzystwo samemu sobie - niech się zagryzają obserwując swoich wybrańców koryciarzy; ja idę się bawić do innej piaskownicy
adieu!
brutalna prawda

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem