Nowa wersja forum OPS.pl
Re: Nowa wersja forum OPS.pl
Powiem tak: dawno nie było mnie na tym forum. Wprowadzone zmiany sprawiły, że to forum wygląda jak jakieś forum dla przedszkolaków, albo dla osób mających problem z czytaniem, albo sprawnych inaczej... Jeszcze brakuje tylko efektownych szlaczków po bokach albo kwiatuszków, może słoneczek... czy właściciel się znudził starym (bardziej profesjonalnym) wyglądem, czy może była jakaś kaska do wzięcia z UE, czy coś? Dla mnie dramat.
- mała mii
- Podinspektor
- Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...
- Kontakt:
zmiana właściciela forumtaki tam pisze:Powiem tak: dawno nie było mnie na tym forum. Wprowadzone zmiany sprawiły, że to forum wygląda jak jakieś forum dla przedszkolaków, albo dla osób mających problem z czytaniem, albo sprawnych inaczej... Jeszcze brakuje tylko efektownych szlaczków po bokach albo kwiatuszków, może słoneczek... czy właściciel się znudził starym (bardziej profesjonalnym) wyglądem, czy może była jakaś kaska do wzięcia z UE, czy coś? Dla mnie dramat.
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
Julian Tuwim
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dzięki za "drukareczkę" 

Porażka nowy wlascicielu !!!! Na głównej stronie ops.pl newsy reklamowe głównie (gdzie jest adrzej?) , zero merytoryki. Forum - rozumiem że ciągniesz z reklam, ale przesadziłeś. Nie znasz się na pomocy społecznej nowy właścicielu i tak dalej możesz tylko stracić.
Andrzeju czy ty masz jeszcze jakiś wpływ na to co tu się dzieje?
Andrzeju czy ty masz jeszcze jakiś wpływ na to co tu się dzieje?
Na forum nie mam uprawnień administratora/moderatora od 18 lutego br. Od 15 lutego nie jestem również redaktorem serwisu ops.pl. Obecnie moderatorem forum jest jego użytkownik, któremu nowy właściciel zlecił funkcję administratora/moderatora. Inną niż do końca grudnia br. osobą jest również administrator-konstruktor forum w jego wersji z lat 2014-2015. Aktualnie z tożsamości Keats korzysta pracownik firmy Netstel, która jest obecnie właścicielem portalu/forum.
Nowy właściciel proponował mi współpracę, podpisanie umowy na prowadzenie serwisu ops.pl, ale się nie zgodziłem, ponieważ oferowane honorarium było bardzo niskie w stosunku do oczekiwań, zobowiązań wynikających z proponowanej umowy. Wcześniej prowadziłem serwis nieodpłatnie, na zasadach gwarantujących niezależność redakcji serwisu wobec właściciela/wydawcy.
Nowy właściciel proponował mi współpracę, podpisanie umowy na prowadzenie serwisu ops.pl, ale się nie zgodziłem, ponieważ oferowane honorarium było bardzo niskie w stosunku do oczekiwań, zobowiązań wynikających z proponowanej umowy. Wcześniej prowadziłem serwis nieodpłatnie, na zasadach gwarantujących niezależność redakcji serwisu wobec właściciela/wydawcy.
Czytelniejsze jest forum dla osób zalogowanych - nie wyświetlają się wtedy reklamy. Wzrok się przyzwyczaja do widoku nowej wersji forum.
Martwa strona zaczyna się robić z ops.pl. Podziękowano a chyba nawet nie - andrzejowi. Nie ma nowych newsów tylko jakieś pierdy o zakladaniu stron www. Żenada. Jeśli czegoś z tym nie zrobicie czas będzie ogłosić bojkot.
Oprócz Nowa wersja forum OPS.pl - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
reklamy?
jak usunąć konto z forum?
obowiązkowe rejestrowanie
Portal OPS.pl
Prywatne wiadomości
Sprawa pisania postów przez użytkowników niezalogowanych
Wasze propozycje dla forum portalu ops.pl
mylące nazwy
nowy temat 500+
do admina
IP trolla