Taką mam refleksję/wizualizację, gdy patrzę na ten strumień "newsów", który wylewa się od kilku dni na stronę główną portalu.
https://youtu.be/HW_oMKGMQaU
Portal OPS.pl
Re: Portal OPS.pl
Rozumiem, że ten strumień „newsów” z tagiem PORADY ma być częścią nowego działu Porad w nowej wersji strony głównej portalu ops.pl, którą niebawem zobaczymy? Moim zdaniem, jakość tych wpisów nadaje się bardziej, pretenduje je raczej do działu „Gimbazaopiekispołecznej” z odchyłem na bonusy z systemu świadczeń rodzinnych oraz innych źródeł finansowania.
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Dziękujemy za obrażanie ŚR.
Również nie pozdrawiam
Również nie pozdrawiam

Nadal aktualne jest ogłoszenie [Oferta pracy] Redaktor serwisu OPS.pl
Prawdopodobnie ta oferta „zdalnej pracy dodatkowej” nie wzbudza zainteresowania? Albo zainteresowanie wzbudza, tylko proponowane honorarium odstrasza?
Prawdopodobnie ta oferta „zdalnej pracy dodatkowej” nie wzbudza zainteresowania? Albo zainteresowanie wzbudza, tylko proponowane honorarium odstrasza?
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
czemu to budzi takie twoje zainteresowanie?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Teraz już wiem, że ten strumień newsów z tagiem "Porada" w starej wersji strony głównej portalu - był zwiastunem zmian, przygotowaniem do odsłony nowej wersji strony startowej, gdzie pojawił się m.in. nowy dział "Porady". Nowa wersja witryny (strony startowej) robi wrażenie, fajna jest! Moderację forum dyskusyjnego ops.pl powierzono pracownikom obsługującym świadczenia rodzinne, chyba dobrze zrobiono, od wielu lat większość użytkowników forum stanowią przecież pracownicy obsługujący system świadczeń rodzinnych.
Oprócz Portal OPS.pl - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
Instrukcja zmiany wyglądu forum (stary wygląd)
OGŁOSZENIE w sprawie osób niezalogowanych (pisanie postów)
WAŻNE - przeczytaj zanim utworzysz nowy temat!
Do administratora forum
WAŻNE, PRZECZYTAJ! Sprawa potwierdzeń "Nie jestem robotem"
reklamy?
jak usunąć konto z forum?
obowiązkowe rejestrowanie
Prywatne wiadomości
Sprawa pisania postów przez użytkowników niezalogowanych
Wasze propozycje dla forum portalu ops.pl
mylące nazwy
Nowa wersja forum OPS.pl
nowy temat 500+
do admina