Portal OPS.pl

ODPOWIEDZ
angoc

Portal OPS.pl

Post autor: angoc »

Taką mam refleksję/wizualizację, gdy patrzę na ten strumień "newsów", który wylewa się od kilku dni na stronę główną portalu.

https://youtu.be/HW_oMKGMQaU
angoc

Re: Portal OPS.pl

Rozumiem, że ten strumień „newsów” z tagiem PORADY ma być częścią nowego działu Porad w nowej wersji strony głównej portalu ops.pl, którą niebawem zobaczymy? Moim zdaniem, jakość tych wpisów nadaje się bardziej, pretenduje je raczej do działu „Gimbazaopiekispołecznej” z odchyłem na bonusy z systemu świadczeń rodzinnych oraz innych źródeł finansowania.
Awatar użytkownika
heiland
Administrator
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
Kontakt:

Post autor: heiland »

Dziękujemy za obrażanie ŚR.
Również nie pozdrawiam :)
angoc

A w którym miejscu swojego wpisu obrażam ŚR?
angoc

Nadal aktualne jest ogłoszenie [Oferta pracy] Redaktor serwisu OPS.pl
Prawdopodobnie ta oferta „zdalnej pracy dodatkowej” nie wzbudza zainteresowania? Albo zainteresowanie wzbudza, tylko proponowane honorarium odstrasza?
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: de Charette »

czemu to budzi takie twoje zainteresowanie?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
angoc

Teraz już wiem, że ten strumień newsów z tagiem "Porada" w starej wersji strony głównej portalu - był zwiastunem zmian, przygotowaniem do odsłony nowej wersji strony startowej, gdzie pojawił się m.in. nowy dział "Porady". Nowa wersja witryny (strony startowej) robi wrażenie, fajna jest! Moderację forum dyskusyjnego ops.pl powierzono pracownikom obsługującym świadczenia rodzinne, chyba dobrze zrobiono, od wielu lat większość użytkowników forum stanowią przecież pracownicy obsługujący system świadczeń rodzinnych.
ODPOWIEDZ