Nowa wersja forum OPS.pl
Re: Nowa wersja forum OPS.pl
Ogłoszono nabór na redaktorów serwisu.
[Oferta pracy] Redaktor serwisu OPS.pl
https://ops.pl/2016/02/oferta-pracy-reda ... su-ops-pl/
[Oferta pracy] Redaktor serwisu OPS.pl
https://ops.pl/2016/02/oferta-pracy-reda ... su-ops-pl/
I co jakieś tłumy rozumiem się garną
mieliście super redaktora a za chwilę będziecie mieli pustki. Tłumaczy was tylko to że nie macie pojęcia o pomocy społecznej (patrz durne opisy dla użytkowników typu referent itd.) i nie zadaliście sobie chyba nawet trudu by nas poznać. Radzę też sprawdzić kim jest angoc dla naszego środowiska zanim człowieka olejecie. Powodzenia w biznesie 

- alanka
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Co prawda to prawda.
Jasny kolor bije po oczach. W poniedziałek rano to masakra

Denerwować się, to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych. E. Hemingway
Rytuał przejścia... nowy właściciel portalu/forum ops.pl zapomniał moim zdaniem o czymś bardzo, bardzo ważnym, zapomniał się przedstawić, zapomniał publicznie podziekować osobom, które wcześniej i dotychczas portal i forum współtworzyły, zapomniał się przywitać z użytkownikami/użytkowniczkami forum...
Zmiany CICHOSZA!
Grzegorz Turnau - Cichosza (1993)
https://www.youtube.com/watch?v=m98MBACe1xk
Zmiany CICHOSZA!
Grzegorz Turnau - Cichosza (1993)
https://www.youtube.com/watch?v=m98MBACe1xk
- heiland
- Administrator
- Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
- Kontakt:
Cofnij się w tym temacie o 2/3 strony - zamieściłem tam instrukcję zmiany wyglądu forum na mniej białe dla osób zalogowanych.alanka pisze:Co prawda to prawda.
W nowej wersji forum ops zakazana jest wolność słowa.
Teraz trzeba sie bezkrytycznie z wszystkim zgadzać.
Teraz trzeba sie bezkrytycznie z wszystkim zgadzać.
- Apophis
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Witam,
Od zawsze jest tak, że każda zmiana mała czy duża nie będzie się 100% osób podobała. Zawsze znajdzie się ktoś komu coś może przeszkadzać - tak to już jest.
Obecnie trwają prace nad tym forum więc proszę o cierpliwość i nie unoszenie się w innych tematach.
Pozdrawiam.
Od zawsze jest tak, że każda zmiana mała czy duża nie będzie się 100% osób podobała. Zawsze znajdzie się ktoś komu coś może przeszkadzać - tak to już jest.
Obecnie trwają prace nad tym forum więc proszę o cierpliwość i nie unoszenie się w innych tematach.
Pozdrawiam.
Tamto forum podobało mi się, bo można w nim było prowadzić rzeczowa dyskusję, bronić swoich racji do upadłego bez strachu, ze zostanie się zablokowanym albo temat zostanie zamknięty. Przepisy świadczeń rodzinnych i o pomocy społecznej sa wyjątkowo kontrowersyjne, a wy oznaczeni na czerwono, nie jesteście wszechwiędzący a tym bardziej nieomylni.
Pilnowanie porządku to zabranianie wymiany zdań.
Pilnowanie porządku to zabranianie wymiany zdań.
- Apophis
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Czy według Pani/Pana posty pokroju tego:
Otóż za takiego typu posty użytkownicy są banowani. Nikt wg własnego widzi mi się nie banuje. Większość postów przez które użytkownicy są banowani jest archiwizowana w dziale niewidocznym dla innych użytkowników prócz administratorów.
Sprawa jest prosta, jak to określę awantury co dzień wszczynane są przez kilka tych samych osób, nawet dziś w kilku tematach jest post za postem tej samej osoby ale pod różnymi nazwami.
Ja to widzę inni administratorzy wedle woli też mogą to zobaczyć ale zwykłych użytkowników może to wprowadzać w błąd i poczucie, że coś się źle z forum dzieje choć jest odwrotnie.
Administratorzy starają się pogodzić własne obowiązki z forum na którym trzeba spędzać czas czytając wszystkie posty i myśleć nad udoskonalaniem jego.
Byłoby łatwiej bez tych kilku osób które ciągle próbują podsycać bunt.
Dziś nawet wyszło m. in to: viewtopic.php?f=2&t=207205029
Proszę o dokładne zapoznanie się z moją odpowiedzią a wyjdzie kto jeszcze dolewa oliwy do ognia w tematach o awatar (wiem mniej sensownego sporu nie da się chyba zacząć).
P.S. Tu lektura do poczytania jak jedna i ta sama osoba w uparte idzie z pisaniem jako kilka różnych osób: viewtopic.php?f=2&t=207205076
zasługują na racje bytu na tym forum? A może należy je wyróżnić?*** pisze:ty durniu, nie dodało ci, że cie podpuszczają, a ten zaraz zrzuca, sperme se zrzuć mamałygo
Otóż za takiego typu posty użytkownicy są banowani. Nikt wg własnego widzi mi się nie banuje. Większość postów przez które użytkownicy są banowani jest archiwizowana w dziale niewidocznym dla innych użytkowników prócz administratorów.
Sprawa jest prosta, jak to określę awantury co dzień wszczynane są przez kilka tych samych osób, nawet dziś w kilku tematach jest post za postem tej samej osoby ale pod różnymi nazwami.
Ja to widzę inni administratorzy wedle woli też mogą to zobaczyć ale zwykłych użytkowników może to wprowadzać w błąd i poczucie, że coś się źle z forum dzieje choć jest odwrotnie.
Administratorzy starają się pogodzić własne obowiązki z forum na którym trzeba spędzać czas czytając wszystkie posty i myśleć nad udoskonalaniem jego.
Byłoby łatwiej bez tych kilku osób które ciągle próbują podsycać bunt.
Dziś nawet wyszło m. in to: viewtopic.php?f=2&t=207205029
Proszę o dokładne zapoznanie się z moją odpowiedzią a wyjdzie kto jeszcze dolewa oliwy do ognia w tematach o awatar (wiem mniej sensownego sporu nie da się chyba zacząć).
P.S. Tu lektura do poczytania jak jedna i ta sama osoba w uparte idzie z pisaniem jako kilka różnych osób: viewtopic.php?f=2&t=207205076
Oprócz Nowa wersja forum OPS.pl - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
reklamy?
jak usunąć konto z forum?
obowiązkowe rejestrowanie
Portal OPS.pl
Prywatne wiadomości
Sprawa pisania postów przez użytkowników niezalogowanych
Wasze propozycje dla forum portalu ops.pl
mylące nazwy
nowy temat 500+
do admina
IP trolla