\
wiadomo tyle, że ustawy z dużym prawdopodobieństwem można się spodziewać na początku przyszłego roku - jeśli czegoś nie zepsują
ja bym nie miał złudzeń jednakktóre mam nadzieję nie wejdą a w życie
skusiłam się na szkolenie online...na dopłaty Pani zostawiła pół godzinki na szybko przeczytała artykuły pytania omijała....Montana1 pisze: 03 gru 2020, 11:02 Czy wiadomo coś w sprawie nowych dodatków mieszkaniowych, tzn. dopłaty do czynszów, nowy sposób wyliczania dochodu itd? Ryje po internecie i nie widze zeby ustawa przeszła a tu aminy w programie DM, zaproszenia na szkolenia, czyste szaleństwo...![]()
\
To, że wejdzie to na bank... niestety chciałabym mieć złudzeniabrodafix pisze:ja bym nie miał złudzeń jednakktóre mam nadzieję nie wejdą a w życie
No i właśnie. To jest po prostu oszustwo, bo ściemniają, że szkolenie dotyczy czegoś nowego, czegoś, czego pracownik nie wie, a chce się dowiedzieć... i niczego się nie dowie, bo szkoleniowcy siłą rzeczy też nie wiedzą. Ale kasa zarobiona... za nic. Serio, nie trawię tych szkoleniowców, tych ich socjotechnicznych metod wpływania na ludzi, kiedy wydzwaniają i próbują wywierać wpływ na rozmówcę. Jestem na to wyczulona i szczerze tego nienawidzę.:-) pisze: 04 gru 2020, 8:54 skusiłam się na szkolenie online...na dopłaty Pani zostawiła pół godzinki na szybko przeczytała artykuły pytania omijała....nie polecam szkoleń bo sami mało wiedzą...
POPIERAMKrwawa pisze: 04 gru 2020, 14:25No i właśnie. To jest po prostu oszustwo, bo ściemniają, że szkolenie dotyczy czegoś nowego, czegoś, czego pracownik nie wie, a chce się dowiedzieć... i niczego się nie dowie, bo szkoleniowcy siłą rzeczy też nie wiedzą. Ale kasa zarobiona... za nic. Serio, nie trawię tych szkoleniowców, tych ich socjotechnicznych metod wpływania na ludzi, kiedy wydzwaniają i próbują wywierać wpływ na rozmówcę. Jestem na to wyczulona i szczerze tego nienawidzę.:-) pisze: 04 gru 2020, 8:54 skusiłam się na szkolenie online...na dopłaty Pani zostawiła pół godzinki na szybko przeczytała artykuły pytania omijała....nie polecam szkoleń bo sami mało wiedzą...