Dzieki ewalu ale ale wszędzie używam nick Sipera a dwa, to mój mail był użyty do rejestracji i nawet gdybym chciała zarejestrować się pod nickiem Sipera1 to niestety pisze, że ten mail już jest w systemie czy jakoś tak a innego nie posiadam
a tak nawiasem mówiąc zdążyłam wydrukować przesłany link do aktywacji. Mogłabym w sumie wklepać go ale....no właśnie, ale.
Dali w nim jakiś dziwny znak specjalny, którego nie znam i nie umiem odszukać. I tak czarna d*pa i tak.
Więc może administrator się pofatyguje pomóc koleżance w potrzebie
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
Pracujemy i nad jednym (tj. wyszukiwarką, która nie "wysadzi" serwera) i nad drugim (czyli problemem z wylogowywaniem przy zamknięciu). Błagam o odrobinę cierpliwości - robię, co mogę.
EDYCJA: Chyba udało się opanować problem z wylogowywaniem się przy zamknięciu zakładki i brakiem automatycznego logowania się. Gdyby ktoś miał jeszcze z tym problemy, proszę o kontakt.
Państwo tego nie widzieli, ale forum było o krok od zamknięcia przez firmę hostingową z uwagi na przeciążenia, jakie generowało na jednym z silniejszych serwerów. O niekompatybilności oprogramowania serwera z forum (i w zasadzie pewności, że w ciągu najbliższego roku-dwóch forum przestanie działać) nie wspomnę.
Nie było wyjścia, trzeba było zmienić forum na nowsze i generujące mniejsze obciążenia.