Nie no zgoda, ale skończmy z argumentami, ze coś jest do d.py, tylko skupmy się na konkretach, które przeszkadzają i które można ulepszyć.fajna dziewczyna pisze:Nie kronos, nie kolor jest głównym problemem. Głównym problemem jest całość. Po prostu nie podoba mi się nowe forum i nie jestem w tym odosobniona. Po to jest ten wątek, aby każdy się wypowiedział. Nie po to, aby ktoś tu był adwokatem admina.
Admin wielokrotnie wyjasniał, dlaczego nastąpiła przeprowadzka forum i dlaczego powrót do starego jest niemożliwy.
Realnie istnieje więc alternatywa: można albo to forum ulepszyć, albo przestać tu zaglądać.
Ja dostrzegam olbrzymi postęp w porównaniu z pierwszym dniem. Uporządkowano tematycznie indeks, bo to co było na początku wołało o pomstę do nieba, pasek "przejdź do" wywędrował na górę strony i dostępne fora też sa tam właściwie pogrupowane. Kolejność wyświetlania postów każdy ustala sobie sam. O możliwościach cytowania, edycji niedostępnych w starym forum nie wspomnę.
Z moich obserwacji wynika, że w miarę możliwości uwagi administracja uwzględnia błyskawicznie, dlatego to doceniam, bawiąc się w "adwokata admina" jak to ujęłaś.